Kesäkissat

Naisellisuuden multihuipentuma, uuden ajan Elovena-tyttö vai riettautta täysin rinnoin?! Äänestä Suomen kuumin kesäkissa!

kilpailut | 23.06.2021 12:30
Kilpailu on päätynyt

Seiskan suosikkikisa on täällä taas! Nyt etsitään Suomen sexyintä kesäkissaa.

Valitse suosikkisi ja osallistu arvontaan. Osallistujien kesken arvotaan 250 euron arvoinen Huippukivan lelupaketti suven kuumiin hetkiin.

Äänestys on artikkelin lopussa. Tutustu alla ehdokkaisiin!

1. Anne Kukkohovi

Naisellisuuden multihuipentuma  Vuodet vierivät, mutta ex-huippumallin seksikkyysmittari välkkyy yhä punaisella. Naisellisuuden multihuipentuma on nykyään yrittäjä, joka jakaa paikoin rohkeaakin materiaalia sosiaaliseen mediaan ja saa joka iikan sukat pyörimään jaloissa.

 

2. Helmi Loukasmäki

Uuden ajan Elovena-tyttö  Hiljaisesta pohjanmaalaisblondista kehkeytyi äkkiarvaamatta yksi menneen vuoden kohutuimpia julkkisnaisia. Dannyn uudeksi ystäväksi profiloitunut herttainen Helmi on kuin suoraan Elovenan mainoksesta. Viaton ja salaperäinen neito kerää katseita.

 

3. Nooralotta Neziri

Sporttisen kuuma  Suomen nopeimpiin naisiin lukeutuva aituri on viimeisen päälle huippu-urheilija, ja kroppa sen mukainen. Luonteeltaan iloinen mutta myös äärimmäisen määrätietoinen ja kilpailuhenkinen. Tässä kaunottaressa piisaa ytyä vaikka muille jakaa.

 

4. Ansku Bergström

Hurmaa positiivisuudellaan  Listalle olisi aivan yhtä hyvin voinut valita Saanan tai Katrin mutta Ansku on paikkansa ansainnut. Tutun TTK-tanssijan kroppa on kuin unelma. Positiivien ja iloinen Ansku hurmaa parketeilla mutta miksei myös kesäyössä?

 

5. Erika Vikman

Riettautta täysin rinnoin  Erottuaan Dannysta Erika on lyönyt aivan uuden riettausvaihteen silmään. Kikalta lainannut uhkea viettelijätär kiehnää kissamaisesti ja laulaa synneistä. Tämä artisti räjäyttää seksuaalisuuden ilosanoman täysin uusiin sfääreihin.

 

6. Kelly Kalonji

Kroppa kääntää katseita  Lukemattomissa liemissä keitetty muodokas missikaunotar, jonka vartaloa on ylistetty jopa koko Suomen kuumimmaksi. Turkulaislähtöinen Kelly on mieltynyt makeaan elämään – tämä kaunotar vetää varakkaita könsikkäitä puoleensa kuin hunaja puhia!

 

7. Kerttu Kotakorpi

Kuin Suomi-filmistä  Älykkyys on seksikästä. Millintarkkana Ylen meteorologina tunnettu Kerttu kertoo säästä mutta myös hurmaa miljoonayleisön ilta toisensa jälkeen klassisella kauneudellaan. Kuin vanhojen Suomi-filmien karismaattinen päätähti konsanaan.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press, Yle ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!