fbq

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ARKADIA RAHOITUS

Stressaako velkataakka? Yhdistele lainasi ja säästä!

Huolestuttavatko velat ja kasvavat elinkustannukset? Jos taloudellinen stressi painaa, on ehkä aika tarkastaa lainojesi ja maksujesi tilanne. Jos sinulla on useita lainoja tai luottokortteja, lainojen yhdistäminen voi olla rahanarvoinen teko, joka voi tuoda säästöjä ja helpotusta talouden hallintaa.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ARKADIA RAHOITUS

Meistä useimmat tuntevat tilanteen, jossa palkasta iso osa menee laskuihin ja muihin kuluihin. Kasvavat elinkustannukset ja useat lainat painavat päälle, ja stressiä pukkaa. Lainoista ja maksuista huolehtiminen vie aikaa, ja niistä joutuu maksamaan useita palvelumaksuja.

Jos haluat säästää sekä aikaa että rahaa, lainojen, luottojen ja osamaksujen yhdistäminen yhdeksi lainaksi kannattaa. Lainojen yhdistäminen Arkadia Rahoituksen avulla on hyvä tapa laittaa talous kuntoon ketterästi.

Lainojen yhdistäminen käy helposti Arkadia Rahoituksen avulla. Voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka - ilmaiseksi. Voit myös kilpailuttaa yksittäisen lainasi uudelleen, jolloin voit saada siihen edullisemman koron.

Yhdistä lainasi tästä

Säästät rahaa, kun yhdistät lainasi

Useamman lainan ja esimerkiksi luottokorttimaksujen yhdistäminen tarkoittaa, että jatkossa maksat useiden maksujen sijaan vain yhden maksun kuussa. Et maksa ylimääräisiä korkokuluja, tilinhoitomaksuja ja lainanhoitokustannuksia, kun lainoja on vain yksi.

Voit hakea ilmaiseksi lainatarjouksia yli 30 pankista ja rahoitusyhtiöstä ja katsoa, mikä olisi sinulle edullisin tapa järjestellä lainasi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen ilman kustannuksia. Palvelun käyttö on sekä helppoa että turvallista.

Yhdistelty laina eli järjestelylaina on tavallinen laina, jolle ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Eli sinun ei tarvitse laittaa esimerkiksi asuntoasi lainan vakuudeksi.

Yhdistä lainasi tästä

Kolme vinkkiä lainasi hoitoon

Voit vertailla lainatarjouksia ja näet muutamassa minuutissa, paljonko voisit säästää kuukausittain, jos yhdistäisit nykyiset lainasi, osamaksusi ja luottokorttivelkasi yhdeksi lainaksi.

Toimi näin:

Selvitä nykyiset velkasi. Laske yhteen vakuudettomat lainat, osamaksut ja luottokorttivelat. Tarkista samalla, kuinka paljon sinulla menee rahaa näiden velkojen hoitokuluihin eli tilinhoitopalkkioihin ja laskutuslisiin. Voit säästää näistä, kun yhdistät lainasi.

Selvitä lainasi nykyinen korko. Mikäli et ole kilpailuttanut vanhaa lainaasi aikoihin, kannattaa se ehdottomasti tehdä nyt. Tarkista samalla, että saat nykyisen lainasi edullisemmin jostain muusta paikasta kuin nykyiseltä lainantarjoajaltasi.

Yhdistä lainasi tästä

Kun vertaat eri lainatarjouksia, kiinnitä huomiota lainan kokonaiskustannuksiin ja todelliseen vuosikorkoon. Näin saat selkeän yleiskuvan siitä, paljonko suunniteltu yhdistelylaina tulee lopulta maksamaan.

Laita hakemus lainojesi yhdistämiseksi. Muista, että voit tehdä lainanjärjestelyhakemuksen Arkadia Rahoituksella ilmaiseksi ja päättää vaihtoehdot nähtyäsi, ovatko ne sinun tilanteellesi sopivia.

Yhdistä lainasi tästä

Arkadia Rahoitus kilpailuttaa lainasi jopa 35 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että saat lainatarjouksia todennäköisemmin ja edullisemmin. Voit hakea 2 000–60 000 euron lainaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla, alkaen 4,99 %:n korolla.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ARKADIA RAHOITUS +