fbq
Kaupallinen yhteistyö

Plastikakirurgia Finest – suomalaisten suosikkivalinta vuodesta 2010

Kaipaatko muutosta?

Kaipaatko muutosta?

Plastiikkakirurgia Finest on suomalaisomisteinen kauneuskirurgiaan erikoistunut erikoislääkäripalveluiden tuottaja, joka tarjoaa kauneusleikkauksia asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin vuonna 2017 valmistuneessa huippumodernissa plastiikkakirurgisessa yksityissairaalassa.

Finest on tullut tunnetuksi ennenkaikkea laadustaan, huippulaitteistostaan, kokeneimmasta jatkuvasta tietojaan päivittävästä henkilökunnasta sekä hyvästä, toiveet huomioonottavasta asiakaspalvelustaan ja asiakkaiden kehumasta jälkihoidosta.

Viiden tähden palvelu ja alan kokeneimmat erikoislääkärit

Plastiikkakirurgia Finestiin on valikoitunut alan kokeneimmat ja parhaat ammattilaiset, jotka omaavat hyvän esteettisen silmän ja pisimmän kokemuksen. Meillä palvelevat suomea äidinkielenään puhuvat henkilöt ensimmäisestä yhteydenotosta jälkitarkastukseen asti.

Plastiikkakirurgimme ovat kansainvälisen plastiikkakirurgian järjestön, ISAPSin, arvostettuja jäseniä. Finestissä kaikki seuraavat alaa käymällä vuosittain useissa koulutuksissa ympäri maailmaa. Tämä onkin elintärkeää, jotta ammatillinen osaaminen ja kehittyminen olisivat kansainvälistä luokkaa.

Plastiikkakirurgia Finestin leikkausfilosofia

Plastiikkakirurgia Finestin missiona on asiakkaiden helpompi, terveempi, onnellisempi ja itsevarmempi elämä sekä hyvä olo. Erotumme muista paitsi tarjoamalla ensiluokkaisen palvelun ja ainutlaatuiset puitteet niin myös aidolla välittämisellä potilaiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Plastiikkakirurgia Finestissä panostetaan kauniisiin lopputuloksiin

Finestin plastiikkakirurgit suosivat ensisijaisesti luonnollisen näköisiä lopputuloksia. Pyrkimys on, ettei asiakas näytä leikatulta vaan paremmalta tai nuoremmalta versiolta itsestään.

Mielestämme paras lopputulos on sellainen, että kaikki huomaavat uuden hehkun, ilon ja itsevarmuuden, mutta eivät osaa yhdistää mistä moinen muutos johtuu.

Haluatko keskustella plastiikkakirurgisesta toimenpiteestä ammattilaisen kanssa?

Jokainen nainen on ainutlaatuinen yksilö ja kertomalla omat toivomuksesi plastiikkakirurgian erikoislääkäri auttaa sinua löytämään kauneusihannettasi vastaavan ratkaisun.

Plastiikkakirurgia Finest on erikoistunut rintojen, vartalon - ja kasvojen alueen kauneusleikkauksiin ja kerromme niistä mielellämme lisää maksuttomassa konsultaatiossa. Ajantasalla oleva hinnastomme löytyy kotisivuiltamme ja tarjoamamme täydenpalvelun kauneusleikkauspaketti sisältää kaiken.

Konsultaatio on nyt mahdollinen Suomen suurimmissa kaupungeissa: Helsinki, Turku, Tampere, Seinäjoki, Savonlinna, Oulu, Jyväskylä, Kuopio ja Joensuu (konsultaatio ei sido mihinkään).

Varaa aika Plastiikkakirurgia Finestin maksuttomaan konsultaatioon ja kysy rohkeasti ja luottamuksella sinua kiinnostavasta kauneuskirurgisesta toimenpiteestä.

Puh. 044-5396463

Email: [email protected]

www.plastikakirurgiafinest.ee