fbq

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SINFUL

Lahjoita rakkaallesi vuoden upein joulukalenteri

Joulukuu on rakkauden ja yhdessäolon aikaa, mutta yhteiset hetket voivat helposti jäädä taka-alalle käytännön asioiden ja lahjalistojen painaessa päälle. Joulukiireiden keskellä on joskus vaikeaa asettaa yhteinen laatuaika etusijalle, vaikka kaipaisitkin kumppanisi läheisyyttä. Juuri siinä Sinfulin joulukalenteri voi auttaa!

Bestseller jo useana vuonna peräkkäin

Sinful Original Joulukalenteri on ollut bestseller jo vuosia. Kalenteri on suunniteltu erityisesti pareille, joilla on vasta vähän kokemusta seksileluista. Mutta mikä tekee joulukalenterista niin suositun?

”Yhdessä kalenterissa on kaikki tarvittava. Se on suunniteltu antamaan uusia ideoita ja innostamaan pareja uusiin kokeiluihin. Tuotteet on valikoitu huolella, jotta pääsisitte kokeilemaan vähän kaikkea, ja luonnollisesti myös niiden järjestys on tarkkaan harkittu. Kalenterin on tarkoitus toimia avaimena leikkisämpään seksielämään”, Sinfulin Sexual Wellness Specialist Louise Nielsen kertoo.

Sinful on huomannut, että joulukalenteria kokeilleet parit ovat usein löytäneet sen sisältä yhden tai useamman suosikkituotteen, jota he käyttävät yhä uudelleen ja uudelleen – yksinkertaisesti siksi, että se tekee seksistä hauskempaa.

Mitä luukkujen takana piilee?

Joulukalenterista löytyy jotain jännittävää jokaiseen makuun. Tiedossa on väriseviä leluja, eroottisia tarvikkeita, välineitä viettelyyn ja myös muutamia sidontatuotteita kevyeen bondageen.

Luukkujen takaa paljastuu muun muassa höyhenkutitin, värisevä kiihotinkuula, parivibraattori, G-pistevibraattori ja tietenkin tuotteita hellään bondageen. Monet parit ovat erityisen uteliaita kokeilemaan jälkimmäistä.

”Bondage voi tuntua hieman pelottavalta ajatukselta, mutta joulukalenterin tuotteet sopivat erityisen hyvin juuri aloittelijoille. Hellä bondage voi pitää sisällään monia asioita: tyypillisiä elementtejä ovat läimäytykset pepulle ja ranteiden sitominen niin, että kumppanisi saa vapaat kädet tehdä tutkimusretkiä vartalollasi. Sinun tarvitsee siis vain ottaa rennosti ja vain nauttia”, Louise Nielsen toteaa.

5 hyvää syytä klikata kalenteri kotiin

”Tiedämme, että asiakkaamme asettavat riman korkealle ja haluavat vastinetta rahalleen. Kalenterin ei myöskään haluta näyttävän seksilelukalenterilta vaan tyylikkäältä sisustusesineeltä. Se on yksi niistä asioista, jotka tekevät joulukalenteristamme ainutlaatuisen”, Louise Nielsen sanoo.

5 syytä hankkia joulukalenteri ja viettää hauskempi joulukuu:

● 96 % kalenterin aiemmin ostaneista asiakkaistamme suosittelee sitä

● Arvo 350 €

● 24 bestselleriä yhdessä paketissa

● Yli 250 000 joulukalenteria myyty vuodesta 2016 lähtien

● Tyylikäs ja klassinen muotoilu

Osta vuoden upein kalenteri täältä.