fbq
Kaupallinen yhteistyö Etua Oy

Kulutusluottojen korot ovat laskeneet jopa alle 5 prosenttiin 

Vakuudettomien kulutusluottojen korkokatto laskettiin 10 prosenttiin heinäkuun alussa. Rajoitukset koskevat uusia, 1.7. jälkeen otettuja lainoja ja muutos on voimassa tämän vuoden loppuun asti.

Vakuudettomien kulutusluottojen korkokatto laskettiin 10 prosenttiin heinäkuun alussa. Rajoitukset koskevat uusia, 1.7. jälkeen otettuja lainoja ja muutos on voimassa tämän vuoden loppuun asti.

Myös lisääntynyt kilpailu pankkien välillä on vaikuttanut kulutusluoton hintaan ja saanut useat kulutusluottoihin keskittyneet pankit ja rahoitusyhtiöt laskemaan selvästi lainakorkojaan kesän aikana. Edullisimmillaan vakuudetonta lainaa saa jopa alle 5 prosentin korolla.

Suomalaisen Kattokorko.fi -lainapalvelun tilastoista käy ilmi, että heinäkuussa kulutusluottoja sai keskimäärin 3 prosenttiyksikköä edullisemmin kuin kesäkuussa. Verrattuna viime vuoden heinäkuuhun uusien lainojen korot ovat laskeneet peräti 10 prosenttiyksikköä. Halvimmillaan vakuudetonta lainaa on saanut vain 4,9 prosentin korolla. Tätä voidaan pitää erittäin kilpailukykyisenä korkona, sillä useiden suomalaisten pankkien tarjoamien kulutusluottojen korot vaihtelevat edelleen 7,9 prosentista 9,9 prosenttiin.

Alhaisempi korkotaso koskee vain uusia lainoja. Nykyisten lainojen korot eivät automaattisesti laske, vaan kuluttajan on itse muistettava kilpailutettava lainat uudestaan. Myös kilpailuasetelma lainamarkkinoilla on muuttunut. Kulutusluottoihin keskittyneet pankit ja rahoitusyhtiöt haastavat hinnoittelullaan perinteiset suomalaiset pankit ja usein kaikkein edullisin korkotarjous löytyykin jostain muualta kuin omasta pankista.

Tee maksuton lainavertailu ja saat henkilökohtaisen korkotarjouksen.

Lainojen lisäksi myös luottokortin saldo kannattaa kilpailuttaa uudestaan. Korkotason muutos ei ole vaikuttanut luottokorttien kustannuksiin ja kalleimmillaan luottokorttien korot nousevat jopa 20 prosenttiin.
Kattokorko auttaa sinua löytämään edulliset lainatarjoukset 10 000 - 60 000€ ja yhdistämään kalliit pikavipit ja luottokorttivelat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Täytä maksuton lainahakemus osoitteessa www.kattokorko.fi!

Kattokorko on osa suomalaista Etua Oy:tä, joka on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka enemmistön omistaa Alma Media Oyj. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.