fbq

Yllätysuutinen! HBO:n jättimenestys Big Little Lies saa jatkoa

Palkittu ja ylistetty Big Little Lies saa kolmannen tuotantokauden, vaikka tekijät ovat vannoneet moneen kertaan, ettei sitä ole luvassa.

Montereyssä, Kaliforniassa asuvat voimanaiset palaavat jälleen ruutuun, kun suitsutettu draamasarja Big Little Lies jatkuu kolmannelle kaudelle HBO Maxilla.

Reese Witherspoonin, Nicole Kidmanin, Laura Dernin, Shailene Woodleyn, Zoë Kravitzin ja toisella kaudella myös Meryl Streepin tähdittämä sarja on ollut yksi HBO Maxin menestyneimpiä. Se oli katsojamenestys ja voitti pitkän rivin palkintoja, muun muassa Emmyjä ja Golden Globeja.

Liane Moriartyn samannimiseen kirjaan perustuvaa sarjaa esitettiin vuosina 2017–2019. Moni sarjan tekijöistä on torpannut aiemmin sen jatkumisen varsinkin sen jälkeen, kun sen ykköskauden ohjaaja Jean-Marc Vallée kuoli vuonna 2021.

– En usko, että se palaa. Puhuimme kolmannen kauden tekemisestä paljon. Valitettavasti upea ohjaajamme Jean-Marc Vallée menehtyi, enkä voi kuvitella jatkamista ilman häntä, Zoë Kravitz kommentoi Tiktokissa vielä viime vuonna.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Hän oli show’n visionääri. Joten valitettavasti se on siinä, hän linjasi.

Kim Kardashianin näyttelijän ura nousukiidossa – nappasi elokuvan pääroolin

Nyt Nicole Kidman on kuitenkin pudottanut uutispommin. Hän puhui sarjasta Floridassa Ladies Professional Golf Associationin tapahtumassa.

– Rakastin Big Little Liesia, koska se tuli elämääni aikana, jolloin minulla oli lapset ja ajattelin jääväni eläkkeelle. Ja sitten tuli tämä tilaisuus, jonka saimme luoda ja tuottaa Reese Witherspoonin kanssa. Ja te kaikki katsoitte sitä ja teitte siitä valtavan menestyksen. Tuomme teille kolmannen, tiedoksi vaan, hän jysäytti tilaisuudessa Deux Moi -lehden mukaan.

Seuraa meitä somessa