fbq
viihdeohjelmaMuista myös tämä äänestys: Maalais-selviytyjäkin valitaan tänä viikonloppuna
Muista myös tämä äänestys: Maalais-selviytyjäkin valitaan tänä viikonloppuna

 

Ellen Jokikunnas pyöräilee hidastettuna viimeistä kertaa Farmille tänä sunnuntaina, sillä maalaisrealitykisan finaalijakso tulee silloin. Fanien kannattaa huomioida, että ohjelma alkaa poikkeuksellisesti jo kello 18.45! 
Aluksi luetaan viime jaksossa kirveenheittokaksintaistelussa pudonneen Minttu Kaulasen perintökirje. Ellen kuitenkin pitää vielä tässä vaiheessa salaisuutena Mintun kirjeen viimeisten rivien sisällön.

Pehtoorikin tulee paikalle vielä viimeisten tehtävien kanssa: edessä on paljon purkuhommia, mutta myös leivontaa. Pehtoori kehuu finalistien eli Mikael Jungnerin, Timo Lavikaisen ja Sauli Koskisen suoriutumista kisassa.

– Voisin pitää teitä täällä vähän pitempäänkin. Pari vuotta kun teitä koulisi, niin kyllä teistä vielä farmareita tulisi, pehtoori veistelee.

Hän myös antaa näille pullon miestä väkevämpää.

– Jottei jää paha maku suuhun. Voi sitä vähän kakunkostikkeeksikin laittaa, hän huomauttaa.

 

Tutut hahmot tulevat takaisin

Vaikka eläimet lähtevät, niin hiljaiselo Farmilla ei jatku kauaa, sillä vanhat Farmi-kilpailijat palaavat paikalle valitsemaan finaalitaistelijat pitkälti samanlaisella kysely-äänestysmeiningillä kuin mitä nähdään tänä iltana Selviytyjien finaalijaksossa. Eniten ääniä saanut herra pääsee suoraan loppukaksintaisteluun, kun taas kaksi muuta joutuvat kilpailemaan keskenään finaalipaikasta. Luvassa on todellinen titaanien taistelu, jossa finaalikaksikko kohtaa kaikissa kolmessa Farmi-kisakategoriassa: voima-, taito- ja tietokisassa. 

Farmi Suomi, päätösjakso Nelosella sunnuntaina 6.6. poikkeukselliseen aikaan klo 18.45.

Kaikki 12 Farmi-kilpailijaa nähdään taas sarjan päätösjaksossa.
27.05.2021 14:57 | Teksti: Atte Alhainen I Kuvat: Karri Hakamäki, Nelonen Media

Seuraa meitä somessa