fbq
uutisetUutuusdokumentissa järisyttäviä väitteitä Hugh Hefneristä – Playboy-talossa eläimiin sekaantumista, huumaamista ja hyväksikäyttöä
Uutuusdokumentissa järisyttäviä väitteitä Hugh Hefneristä – Playboy-talossa eläimiin sekaantumista, huumaamista ja hyväksikäyttöä

Hugh Hefner tunnetaan julkisuudessa Playboy-lehdestään, -klubeistaan, -kartanostaan ja -pupuistaan eli hänen lukuisista tyttöystävistään. 

Hefner oli vain 27-vuotias, kun hän julkaisi ensimmäisen Playboy-lehden vuonna 1953. Marilyn Monroen tähdittämä kansi myi yli 50 000 kappaletta, ja se synnytti hetkessä imperiumin, joka ulottui vuosikymmenten päähän. 

24. tammikuuta Yhdysvalloissa ensi-iltansa saava Secrets of Playboy esittää hyvin häiritseviä väitteitä Playboy-pohatan todellisuudesta. 10-osaisessa dokumenttisarjassa entiset Playboy-puput ja sisäpiiri esittävät hurjia väitteitä vuonna 2017 menehtyneestä miehestä. 

Dokumentissa väitetään, että Hefner manipuloi ja huumasi kymmeniä nuoria naisia, jotta he osallistuisivat orgioihin, samalla kun hän liputti seksuaalisen vapauden puolesta. Playboy-kartanossa käytettiin dokumentin mukaan läjäpäin huumeita ja siellä tapahtui seksuaalista hyväksikäyttöä. Myös eläimiin sekaantumista väitetään tapahtuneen. 

Rumat naiset viihdyttivät possuilloissa

Tietopohjana dokumentille ovat eksklusiiviset sisäpiirihaastattelut. Ääneen ovat päässeet muun muassa Hefnerin entiset työntekijät ja tyttöystävät Holly Madison ja Sondra Theodore, sekä ex-puputyttö PJ Masten

65-vuotias Theodore kertoo dokumentissa, kuinka kartanossa harrastettiin ryhmäseksiä peräti viisi kertaa viikossa. Theodore tunsi olevansa kuin kehämestari, joka esitti saman show'n illasta toiseen samalla käsikirjoituksella. 

– Tytöt ilmestyivät raikkaina ja ihastuttavina. Heidän kauneutensa kuitenkin pestiin pois. Emme olleet hänelle mitään. Hän oli kuin vampyyri, hän imi elämän näistä tytöistä, Theodore toteaa dokumentissa. 

Hefnerin kerrotaan sarjassa myös isännöineen Pig Nights -tapahtumaa (possu-ilta), jonne kutsuttiin tusina hänen mielestään rumia prostituoituja, jotka laitettiin harrastamaan seksiä Hefnerin ystävien kanssa. Hefnerin kerrotaan ajatelleen naisten olleen sikoja, mutta VIP-ystävät eivät saaneet heitä kutsua tällä nimellä. Dokumentissa kerrotaan, kuinka lääkäri tutki naiset sairauksien ja infektioiden varalta ennen seksin harrastamista. 

Rauhoittava aine toimi jalkojen levittäjänä

Theodoren mukaan Hefner lähetti hänet ostamaan kokaiinia useita kertoja, ja hän väittää miehen käyttäneen huumeita aktiivisesti. 

Hefnerin ex-assistentti Lisa Loving Barrett kertoo, että Hefnerillä oli varasto Quaaludea, voimakasta rauhoittavaa ainetta. Hänen mukaansa Playboy-kartanossa huume tunnettiin nimellä jalkojen levittäjä, ja sitä pidettiin tarpeellisena pahana, koska se sai naiset tekemään mitä tahansa. 

Barret väittää Hefnerin ottaneen päivittäin Dekstroamfetamiinia pysyäkseen hereillä. Myös kokaiinin kerrotaan olleen iso juttu kartanossa, ja siellä kerrotaan olleen huone, jossa oli iso kasa kokaiinia käytettäväksi. Kokkelia oli niin paljon, että sen kuvaillaan päätyneen jopa Hefnerin koirien suuhun, ja myös ne jäivät huumekoukkuun.

Playboy-VIP-jäsenillä oli valtuus tehdä, mitä ikinä halusivat. Väitetään, että arvostettu tv-persoona Don Cornelius olisi pitänyt kahta puputyttöä panttivankinaan ja raiskannut yhden heistä. 

Pakotettiin sekaantumaan eläimeen 

Kahdeksan vuotta Hefnerin kanssa seurustellut malli Holly Madison väittää sarjassa, ettei mies suostunut käyttämään lainkaan ehkäisyvälineitä. Madison kertoo, kuinka Playboy-kartanon elämäntapa sai hänet harkitsemaan itsemurhaa. Madison kertoo aluksi Hefnerin pommittaneen häntä rakkausviesteillä ja myöhemmin aivopesi hänet. 

Linda Lovelace, joka tunnettiin 70-luvulla pornotähtenä, kertoo dokumentissa, että häntä kohdeltiin kuin lihapalaa. Lovelace väittää, että hänet pakotettiin harrastamaan suuseksiä saksanpaimenkoiran kanssa Hefnerin ja ystävien katsellessa. 

Miki Garcia, entinen Playmate Promotions -johtaja kuvailee Hefnerin imperiumin olleen kuin kultti. Naiset oli uskoteltu heidän kuuluvan perheeseen, ja Hefner luuli omistavansa heidät. 

– Meillä oli puputyttöjä, jotka ottivat yliannostuksen ja tekivät itsemurhan, Garcia väittää dokumentissa. 

Hefneristä on tehty aiemminkin lukuisia dokumentteja, kuten Playboyn tarina ja Playboyn sisäpiirissä (kuvissa).

Lue myös: Golden Globet kutistuivat surkeaksi somegaalaksi

Lähde: Dailymail

19.01.2022 13:04 | Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: Nelonen, MTV

Seuraa meitä somessa