fbq
uutisetPaula Vesalan villi tv-esitys herätti huomiota - laulaja kommentoi show'ta nyt itse: "En ole uskaltanut katsoa"
Paula Vesalan villi tv-esitys herätti huomiota - laulaja kommentoi show'ta nyt itse: "En ole uskaltanut katsoa"

Paula paitsi juonsi UMK-finaalilähetyksen, myös esiintyi väliaikanumerossa. Isossa show'ssa nähtiin metallimusiikista ammentava Pulkka-kappale sekä artistin uusin single, svengaava Uu mama.

- En ole vieläkään uskaltanut katsoa UMK:ta itse - kokemus olkoon sisältä päin, hyvä näin. Kaikki kilpailijat olivat mahtavia, ja The Rasmukselle suuret onnentoivotukset ja tsempit Torinoon! Paula toivottaa ex-miehensä Lauri Ylösen kipparoimalle bändille.
- Tässä nyt muistelona videokooste meidän numeron treeneistä ja kenraalista. Liveveto oli täynnä adrenaliinia ja tuntuu varmaan jännittävämmältä; Tässä videossa näkyy ukemit ja kävelen oikein, laulaja kirjoittaa nauravan hymiön saattelemana.

Mahdolliset virheet ukemeissa, eli hallituissa kaatumisissa, saati askeleissa jäivät yleisöltä huomaamatta. Paulan esitystä on suitsutettu valtavasti, ja sosiaalisessa mediassa ehdoteltiin jo Paulan lähettämistä Euroviisuihin yhdenkään finalistin sijaan.

Lue myös: The Rasmus edustaa Suomea Euroviisuissa - Lauri Ylösen esiintyminen villitsi

Paula juonsi UMK:n tubettaja Miisa Rotola-Pukkilan kanssa.

- Vielä kiitos koko tekijäryhmä. Suomessa harvoin, jos koskaan pääsee tekemään tämän kokoluokan show’ta. Mun ideat on varmasti omituisia, mutta niin varauksettomalla innolla kaikki lähtivät tekemään jättimäisiä kulissihameita ja Katri Helena- videoita että lämmöllä teitä aina tulen ajattelemaan. Pakko myöntää: tykkäsin tehdä, Paula hehkuttaa.

Videon kommenteissa Paulan esityksen suitsutus on jatkunut. 

- Aivan jäätävän kova taideteos!! Kylmät väreet meni kokoajan, enkä varmaan edes muistanu hengittää, kun tätä katsoin, yksi kommentoijista myöntää.

- Superhieno esitys. Oon katsonut ainakin 20 kertaa. kaikki niin vimosen päälle, toinen kehuu.

- Euroviisuja ikäni katsoneena, paras esitys euroviisuissa ikinä, eräs hehkuttaa.

- Sun pitää osallistua ite ens vuonna yhtä mielettömällä vedolla. Rokkaat! seuraava ehdottaa.

Vesala-nimellä musiikkia tekevä Paula lähtee kiertämään Suomen klubeja maaliskuun viimeisenä päivänä. Hän työstää parhaillaan kolmatta sooloalbumiaan.

Lue myös: The Rasmuksen Lauri Ylönen teki päätöksen Havaijille muutosta intuitionsa pohjalta: ”Ratkaisut vaativat vähän hulluutta”

Artikkeliin liittyvät aiheet:
07.03.2022 16:27 | Teksti: Iida Elstelä I Kuvat: Atte Kajova, Yle

Seuraa meitä somessa