fbq
uutisetNyt puhuu Mr. Big – pamauttaa mielipiteensä Sinkkuelämää-naisten riidasta
Nyt puhuu Mr. Big – pamauttaa mielipiteensä Sinkkuelämää-naisten riidasta

Sinkkuelämää-jatkosarja And Just Like That…ja sen ympärillä leijuva draama on puhuttanut paljon viime päivinä. 

Jo ennen sarjan julkaisua pohdittiin sitä, mitä sarjassa nähtävälle Samanthalle (Kim Cattrall) käy, kun selvisi, ettei hän ole mukana sarjassa. Syynä pois jäämiseen oli tiettävästi Cattrallin ja Carrie Bradshaw’ta näyttelevän Sarah Jessica Parkerin välinen riita, jonka juuret ulottuvat kauas. 

Lue myös: Sinkkuelämää saa vihdoin jatkoa – miten rakastettu roolihahmo poistetaan sarjasta?

Heidän välinsä kokivat lopullisen särön vuonna 2018, kun Parker oli lähettänyt kollegalleen suruvalittelun televisio-ohjelman välityksellä Cattrallin veljen menehdyttyä. 

Cattrall vastasi kylmäävästi kollegansa suruvalitteluun Instagramissa.

– En tarvitse rakkauttasi tai tukeasi tänä traagisena aikana. Äitini kysyi, milloin tuo tekopyhä Sarah Jessica Parker jättää sinut rauhaan. Jatkuva yhteydenpitosi on tuskallinen muistutus siitä, kuinka julma olit silloin ja olet yhä. Haluan tehdä tämän todella selväksi (jos en ole jo tehnyt). Et ole perheeni. Et ole ystäväni. Joten pyydän viimeisen kerran, lopeta tragediamme hyödyntäminen palauttaaksesi mukavan tytön maineesi, Cattrall kirjoitti. 

Lue myös: Sinkkuelämää-jatkosarjalla sokkialoitus – fanit järkyttyivät

Kiho eli Mr. Big nähdään mukana myös uuden And Just Like That -sarjan alussa.

Mr. Bigiä näyttelevä Chris Noth on kertonut nyt näkemyksensä The Guardian-lehdelle liittyen ex-kollegojensa hyytäviin väleihin. 

– Minun täytyy sanoa, ettei minulla ole aavistustakaan Kimin ajatuksista tai tunteista. Olen hyvin läheinen Sarah Jessican kanssa, ja Kimin kuvaukset hänestä ei osu lähellekään.

– Pidän Kimistä, ja hän oli loistava ohjelmassa. Jotkut ihmiset jatkavat matkaa omasta syystään. En tiedä, mitkä hänen syynsä olivat. Toivon vain, ettei koko juttua olisi koskaan tapahtunut, koska se oli surullista ja epämukavaa, Noth toteaa haastattelussa. 

Noth toivoisi, ettei Parkeria lytättäisi. 

– En pidä siitä, että hänestä puhutaan pahaa, koska hän on helppo kohde, ja ihmiset osaavat olla todella ilkeitä. Haluan suojella häntä, enkä ollut tyytyväinen tapahtuneeseen. Sen enempää en aiheeseen liittyen sano, hän summaa. 

Cattrall ei ole kommentoinut sen kummemmin poissaoloaan julkisuudessa. Hän on kuitenkin tykkäillyt fanien Twitter-julkaisuista, joissa häntä ollaan kaivattu sarjaan. 

Lue myös: Sinkkuelämää-fanit pöyristyivät Carrie Bradshaw'n toiminnasta kohukohtauksessa – näin tuotanto selittää asian 

And Just Like That... HBO Maxilla uusi jakso torstaisin

14.12.2021 16:29 | Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: MTV, HBO Max

Seuraa meitä somessa