fbq
uutisetMikko Leppilampi paljastaa podcastissa: Hautalehto-sarja saa jatkoa
Mikko Leppilampi paljastaa podcastissa: Hautalehto-sarja saa jatkoa

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcastissa keskustellaan elokuva- ja tv-ammattilaisten kanssa alan aiheista. Uuden kauden jaksoissa sukelletaan muun muassa kasvutarinoihin ja näyttelijän työhön vaikuttaviin ilmiöihin, keskustellaan rohkeudesta ja julkisuuden valokeilasta sekä sen varjopuolista. Juontajina jatkavat Sara Parikka ja Johanna Puhakka, jotka muistetaan muun muassa Salatuista elämistä, Rantabaarista ja Papupata-podcastista. Jaksoissa kuullaan myös Saran ja Johannan kuulumiset.

Podcastilla C More tarjoilee syventävää lisätietoa alkuperäissarjoistaan. Jokaisen jakson keskiössä on C Moren alkuperäissarja ja sen tuotannosta tuttu vieras. Jaksoissa vierailevat Mikko Leppilampi, Kiti Kokkonen, Thelma Siberg, Olga Temonen, Aku Hirviniemi ja Satu Silvo

Lue myös: Hautalehto herää henkiin Kylmä syli -sarjassa – Mikko Leppilampi sai kauan kaipaamansa pääroolin

Mikko Leppilampi on Johanna Puhakan ja Sara Parikan podcast-vieraana. 

Kauden ensimmäisessä jaksossa Mikko Leppilampi paljastaa C Moren Hautalehto-sarjaan liittyvän odotetun uutisen. Mikko esitti Hautalehto: Kylmä syli -sarjassa pääroolia Antti Hautalehtona. Sarja sai valtavasti katsojia ja rikkoi katselijaennätyksiä. 

– Suurella ilolla sanon tämän. Sain julkistaa ja paljastaa, että Hautalehdon toinen kausi tulee. Se on merkki siitä, että se riski kannatti, Mikko paljastaa Johannalle ja Saralle.

Lue myös: Kommentti: Hautalehto-sarja on Mikko Leppilammen täysosuma

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcastin uusi kausi 24. helmikuuta alkaen ilmaiseksi suosituimmista podcast-palveluista, mm. Spotifysta ja Acastista. 

24.02.2022 08:47 | Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: C More

Seuraa meitä somessa