fbq
uutisetKaksi eri 90 päivää morsiamena -kausilla mukana ollutta löysivät toisensa – ex-puolisot lataavat täyslaidallisen: ”He ovat narsistisia”
Kaksi eri 90 päivää morsiamena -kausilla mukana ollutta löysivät toisensa – ex-puolisot lataavat täyslaidallisen: ”He ovat narsistisia”

Supersuositusta 90 päivää morsiamena -sarjassa on nähty onnellisia ja myös ei niin onnellisia loppuja. Epäonnistuneet suhteet eivät ole kuitenkaan lopettanut sarjan realitytähtiä yrittämästä, sillä moni on nähty uudestaan sytyttämässä rakkauden liekkiä ohjelman uusilla kausilla. 

Paraikaa discovery+-palvelussa pyörivä 90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää -kaudella suhdettaan ovat leipomassa alankomaista kotoisin oleva Jesse Meester, 29, (pääkuvassa) sekä kolumbialainen Jennifer Tarazona, 27. Pariskunta tutustui toisiinsa sosiaalisen median välityksellä. Sinkkuelämää-kaudella Jesse on lentänyt Kolumbiaan tapamaan mielitiettyään.

Heille ohjelmassa mukana olo ei ole ensimmäinen kerta, sillä molemmat ovat olleet sarjassa mukana eri kausilla, kun he seurustelivat tahoillaan. 

Moni muistanee Jessen myrskyisästä suhteesta Darcey Silvaan (pääkuvassa), 47, 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen -sarjan ensimmäiseltä kaudelta. Darcey meni tapaamaan miestä Alankomaihin, ja Jesse matkusti myöhemmin Yhdysvaltoihin. Suhteesta ei tullut kuitenkaan lopulta mitään, ja pari erosi riitaisissa tunnelmissa. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena: Mutkikkaasta rakkauselämästään tunnettu Big Ed löysi viimein onnen – kihlautui 27 vuotta nuoremman naisen kanssa

Darcey oli rakastunut päätä pahkaa Jesseen ja hän esitteli miehen myös teini-ikäisille tyttärilleen. Suhteesta ei kuitenkaan tullut lopulta mitään. 

“En ole yllättynyt”

Jennifer tuli televisiokatsojille puolestaan tutuksi sarjan kolmannelta kaudelta, kun hänet esiteltiin yhdysvaltalaisen Tim Malcomin upeana tyttöystävänä. Heidänkään suhteensa ei ottanut lopulta tuulta alleen. 

Jessen ja Jenniferin suhde on herättänyt mielipiteitä heidän ex-puolisoissaan. Darcey kertoo mielipiteensä suhteesta ET Onlinelle antamassaan haastattelussa. Darcey ei ole sanojensa mukaan yllättynyt Jessen ja Jenniferin suhteesta, sillä Jesse on lämmitellyt aiemminkin sarjasta tuttua kaunotarta, ukranalaista Mariaa, joka seurusteli Caesar Mackin kanssa. 

– Se on Jessen tyyli. Tietenkin se pitää olla 90 päivää morsiamena -sarjan entinen tähti. Rakastin Jesseä, ja kunnioitan Jenniferiä, Darcey toteaa.  

Darcey antaa myönnytyksen suhteelle. 

– Se on heidän elämänsä. Niin kauan, kun he ovat onnellisia ja rakastuneita ja tekevät sen tosissaan, ei show'n vuoksi, niin minusta se on hienoa. Kaikki voima heille. 

Jennifer seurustelee nykyisin Alankomaista kotoisin olevan Jessen kanssa. 

Darcey ja Jesse tapasivat toisensa viimeksi lokakuussa 90 päivää morsiamena: Kaiken se kestää -ohjelmassa. Tapaaminen ei ollut suinkaan lämminhenkinen, sillä Jesse väitti, että Darcey oli deittaillut heidän suhteensa aikana toista miestä, brittiläistä Tomia. Jesse myös väitti, että Darcey olisi laittanut viestejä hänelle ja hänen äidilleen samaan aikaan, kun oli yhdessä bulgarialaisen Georgin kanssa. 

Tomin ja Darceyn suhdetta seurattiin myös myöhemmin ohjelmassa, sen jälkeen kun suhde Jesseen kariutui. Darcey kuitenkin tyrmäsi Jessen väitteet ja kertoi niiden olevan paskapuhetta.

“He ovat narsistisia”

Jesse kohtasi samaisella tuotantokaudella myös Jenniferin ex-puolison Timin. Ohjelmassa Jesse vihjaili Timin olevan homoseksuaali, kun hän ei halunnut nukkua yhdessä Jenniferin kanssa silloin, kun heillä oli suhde. Tim on kuitenkin tyrmännyt väitteet. 

– Hän on pelle. Ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä hän ajattelee minusta, Tim totesi. 

– Hän on vain kiusaaja. En voi sietää sellaisia ihmisiä. Minua kiusattiin paljon lapsena, joten hän sai minut todella hermostumaan. En tykkää tapella ihmisten kanssa, mutta hänessä on jotain sellaista, joka saa minut ärsyyntymään. Hänestä huokuu käytettyjen autojen myyjä -vibat, hän lisäsi. 

Timillä oli myös tiukka mielipide ex-tyttöystävänsä ja Jessen suhteesta.

– He näyttävät sopivan täydellisesti yhteen. He ovat molemmat tosi itsekeskeisiä, omahyväisiä ja narsistisia. He sopivat täydellisesti yhteen, kunnes se kuivuu kokoon. Voisin lyödä dollarini vetoa siitä, ettei heitä ei tulla näkemään yhdessä pitkällä aikavälillä. Jessellä tulee olla paksu lompakko pitääkseen Jenniferin tyytyväisenä, Tim täräytti. 

Jennifer ei voinut hyväksyä sitä, että Timillä oli lämpivät välit hänen ex-puolisoonsa Veronicaan.  

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää katsottavissa discovery+ -palvelussa. 

Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: Discovery