fbq
uutisetCristal Snow ja Niko Saarinen pääsivät Amerikan Onnenpyörään: "Aika älytöntä"
Cristal Snow ja Niko Saarinen pääsivät Amerikan Onnenpyörään: "Aika älytöntä"

Onnenpyörä VIP -ohjelmaa juontava kaksikko pääsee mukaan ohjelman jenkkiversioon, jota esitetään ABC-kanavalla.

- Maanantaina tapahtuu jotain aika älytöntä. Joka päivä, viikon ajan, minä ja @nikosaarinen vieraillaan Amerikan Wheel of Fortune ohjelmassa. whattt??, hän kirjoittaa. 

Niko ja Cristal ovat tiettävästi ensimmäiset USA:n Onnenpyörässä esiintyvät suomalaiset. Sitä Cristal ei päivityksessään kerro, miten kaksikko on päätynyt ohjelmaan mukaan, mutta kyseessä on joka tapauksessa Cristalille iso unelma.

Lue myös: Tässä ovat Ex on the Beach Suomi Afterskin sinkut – mukana Salkkarit-tähti

- On se elämä vaan kummallista. Ensin sitä lapsena unelmoi tähteydestä, sitten haaveilee, että pääsisi New Yorkkiin kouluun, sitten LÄHTEE jenkkeihin kouluun, haaveilee urasta Amerikassa, palaa Suomeen, hieman ehkä häntä koipien välissä ja luulee että mistään ei tule mitään mutta saakin aikamoisen unelma uran täältä joka johtaa loppujen lopuksi siihen, että pääsee vihdoin Amerikan telkkariin.

ABC-kanavalla esitettävää ohjelmaa ei näillä näkymin ole mahdollista katsoa Suomessa ainakaan vielä, mutta Cristal toivoo saavansa ohjelman jollain tavalla nähtäväkseen.

- Mä en yhtään tiedä näkeekö tätä koskaan mitään, mutta kiva juttu. Ehkä mun joku jenkkifrendi nauhoittaa sen jollain digiboxilla, juontaja nauraa.

Cristal ja Niko ovat juontaneet Onnenpyörä VIP -ohjelmaa viime vuodesta alkaen Suomen Fox-kanavalla. 

Lue myös: Minne katosi kohublondi Paris Hilton? Viettää nyt häitään uutuusrealityssä Paris in Love

05.04.2022 16:34 | Teksti: Mika Seppänen I Kuva: Fox

Seuraa meitä somessa