fbq
uutiset90 päivää morsiamena: Mutkikkaasta rakkauselämästään tunnettu Big Ed löysi viimein onnen – kihlautui 27 vuotta nuoremman naisen kanssa
90 päivää morsiamena: Mutkikkaasta rakkauselämästään tunnettu Big Ed löysi viimein onnen – kihlautui 27 vuotta nuoremman naisen kanssa

Ed ”Big Ed” Brownin rakkauden etsintää on saanut seurata suositun 90 päivää morsiamena -ohjelman eri kausilla. 

Ed tuli ensimmäisen kerran tutuksi tv-katsojille ympäri maailman, kun hän matkusti ohjelmassa Filippiineille tapaamaan ihastustaan. Rakkaus 23-vuotiaseen filippiiniläiskaunotar Roseen ei ottanut tuulta alleen ja Ed joutui lopulta tulemaan häntä koipien välissä takaisin kotiin. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena -sarjasta uusi kausi – katso paljastava traileri

Discovery+-palvelussa pyörivässä 90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää  -sarjan ensimmäisellä kaudella Ed on liehitellyt suosikkiravintolansa tarjoilijaa, 27 vuotta nuorempaa Liziä. Edin hurmaamistaktiikka tuotti tulosta, ja kaksikko alkoi seurustella, vaikkakin Edin tytär vastusti suhdetta. Tiffany-tytär on nimittäin ainoastaan kaksi vuotta nuorempi kuin Liz. 

Liz on vain kaksi vuotta vanhempi kuin Edin tytär Tiffany. 

Lizin ja Edin suhde ei ollut kuitenkaan pelkkää ruusuilla tanssimista, vaan sisälsi läjäpäin draamaa. Sarjan tiliteko-jaksoon tullessa he olivat ehtineet jo erota. Jaksossa ex-pariskunta puhui muun muassa siitä, että heidän alkoholinkäyttönsä on haitannut suhdetta.

Studiossa istuvat sarjan muut tähdet olivat pöyristyneitä Edin itsekkäästä käytöksestä ja yrittivät saada Lizin ymmärtämään, ettei Ed ole hyväksi hänelle. Aina riidan tullessa Ed käski Liziä muuttamaan pois. Tilannetta ei myöskään parantanut se, että Ed lähti juhlimaan heti eron päätteksi Las Vegasiin muiden naisten kanssa. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena -ohjelman nigerialaisräppäri on tuttu aiemmalta kaudelta – suhde viisikymppisen amerikkalaisnaisen kanssa päättyi likaiseen eroon

Rakkaus kuitenkin lopulta voitti. Ed ja Liz nähtiin syyskuussa 2021 yhdessä juhlimassa Santa Barbarassa Kaliforniassa. Lizin nimettömässä kimalteli timanttisormus. 

Kaksi kuukautta myöhemmin pariskunta vahvisti kihlautuneensa. He paljastivat marraskuussa 2021 People-lehden haastattelussa, että suhde oli syttynyt uudestaan, kun Liz oli ottanut yhteyttä mieheen sähköpostitse hänen rakkaan koiransa kuoltua. 

90 päivää morsiamena -sinkkuelämää -sarjassa Ed vei ihastuksensa treffeille vuohijoogaan. 

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää katsottavissa discovery+-palvelussa. 

Teksti: Jasmin Vainio I Kuva: Discovery