fbq
tvYökylässä Maria Veitola: Mikko Kuustonen paljastaa syyn positiivisuudelleen – taustalla lapsuuden kurjat kokemukset
Yökylässä Maria Veitola: Mikko Kuustonen paljastaa syyn positiivisuudelleen – taustalla lapsuuden kurjat kokemukset

Maria Veitola on saapunut Mikko Kuustosen ja Hanna Brotheruksen luo Mäntyharjun kesähuvilalle yökyläilemään. Mikko tunnetaan julkisuudessa iloisesta ja nauravaisesta olemuksestaan. Konkariesiintyjä luo ympärilleen hyvää mieltä niin lavalla, kuin tv-ohjelmissa esiintyessäänkin. Ohjelmassa Mikko kertoo, että jatkuva tarve tunnelman nostatukselle kumpuaa hänen lapsuudestaan.

– Vanhempani olivat sitkospariskunta ja jälleenrakentajia avioliitossaan. En muista oikeastaan mitään muuta vaihetta kuin mököttämisen. Sellaisen hiljaisen, omituisen latautuneisuuden, Mikko muistelee Marialle ja Hannalle vanhempiensa käytöstä.

– En muista flaidiksia juuri yhtään, mutta sen sijaan muistan oudon kireän tunnelman. Minun piti aina käydä hakemassa isä syömään, koska he eivät olleet puheväleissä, hän jatkaa.

– Se ilmapiiri kasvatti minusta diplomaatin ja sovittelijan, Mikko toteaa.

Tämä kertomus sytyttääkin oitis lampun Marian päässä.

– Niin eli liittyykö tuo sinun positiivisuutesi siihen, että sinulla on rooli, että kannattelet ja pidät ilmapiiriä hyvänä, Maria utelee saaden Mikolta myöntävän vastauksen.

Lue myös: Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus kokivat kriisin – Hanna teippasi metrin korkuisilla kirjaimilla seinään ehdon suhteen jatkumiselle

Yökylässä Maria Veitola torstaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla.

21.10.2021 14:58 | Teksti: Elina Niemi I Kuva: MTV

Seuraa meitä somessa