fbq
tvYllätyskäänne Selviytyjissä: Häikäilemättömin peluri putosi kisasta!
Yllätyskäänne Selviytyjissä: Häikäilemättömin peluri putosi kisasta!

Radiojuontaja Karoliina "Karo" Tuomisen, 26, kohtaloksi kisassa koituivat yletön pelailu, valheelliset puheet ja loputon liittoutuminen joka suuntaan. Hieman yllättäen muut Valland-heimon jäsenet yhdistivät voimansa ja äänestivät yksimielisesti vahvaksi kilpailijaksi tiedetyn Karon ulos heimoneuvostossa. Eniten hämmästynyttä Karoa jäi kaivelemaan Kristian "Krisu" Heiskarin petollisuus.

– Tämä tuli aivan yllätyksenä. Tässä pelissä tuntuu jatkuvasti ja koko ajan siltä, että tulee huijatuksi ja petetyksi, hän kertoi putoamisensa jälkeen. 

– Tietyllä tavalla putoaminen on helpotus, mutta totta kai sitä on myös vähän pettynyt, koska olisihan tuolla nyt halunnut olla loppuun asti. Toisaalta sain ainakin lähteä täysin sumutettuna. Erityisesti ihminen, johon luotin edes jonkin verran, ja joka ei ollut luottamuksen arvoinen, on Kristian, Karo tilitti.

Kisan kuopus, 19-vuotias Joalin Loukamaa, ajoi päättäväisesti Karon pudottamista pelistä ja onnistui.

Valheellinen saunailta

Heimoneuvostoon Karo asteli vielä itsevarmana, sillä takana oli onnistunut saunailta BB-voittaja Krisun ja rockmuusikko Archie Cruzin seurassa. Kolmikko pärjäsi parhaiten palkintokilpailuna olleessa palikkatestissä ja pääsi yhdessä lyömään löylyä ja paistamaan makkaraa. Saunan lauteilla vannottiin valheellisia valoja.

– Vähän sovittiin, että pidetään yhtä, mutta jos nyt rehellisiä ollaan, niin niinhän mä olen sopinut vähän kaikkien kanssa, Krisu virnisteli pihalla yksin vilvoitellessaan.

Kotileirissä surtiin porukalla sivu suun mennyttä saunailtaa. Yli kolmen pohjoisessa luonnossa vietetyn viikon jälkeen lämpö ja kunnolliset peseytymismahdollisuudet olisivat kelvanneet. Keskenään liittoutuneita Suvi Pitkästä ja Niko Saarista häviö harmitti kyyneliin asti. Etenkin Niko kyllä kokosi itsensä kiitettävästi.

– Mä ehkä sitten voin itseäni katsoa peilistä todellisena selviytyjänä. Mä en ole voittanut ainuttakaan palkintoa enkä mä ole syönyt mitään muuta kuin ohraa koko reissun aikana, ja that's fucking cool, hän ilmoitti hetken surtuaan.

Niko sai tämän viikon Selviytyjät-jaksossa lopultakin kisavoiton ja kaulaansa koskemattomuusamuletin.

Seuraavana päivän koskemattomuuskilpailussa Nikon häviöputki kuitenkin katkesi. Hän puhui tolpan nokassa taiturimaisesti tasapainoilleen tanssija Joalin Loukamaan luovuttamaan ja sai kaulaansa koskemattomuusriipuksen. Joalin puolestaan neuvotteli omaan taskuunsa hänen ja Krisun yhteisomistuksessa olevan koskemattomuusamuletin, ja heimoneuvostoon päädyttiin todella kutkuttavissa tunnelmissa.

Karo oli kymmenes Selviytyjät Suomen Pohjola-kaudella pois äänestetty kilpailija. Julkkisten kesken käytävää kisaa Ruotsin Haaparantaan kuuluvassa saaristossa jatkaa Nikon, Suvin, Joalinin, Krisun ja Archien kanssa Marianne Kiukkonen

Selviytyjät Suomi Nelosella lauantaisin klo 20.00. Seuraavan viikon jakso katsottavissa etukäteen Ruutu+-suoratoistopalvelussa. 

 

 

Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Lars Johnson & Kuvapalvelut.com/Nelonen