fbq
tvVeronica Verho juontamaan Love Island Suomea: "Ihana olla mukana!"
Veronica Verho juontamaan Love Island Suomea: "Ihana olla mukana!"

– Siis ihan sairaan hyvä fiilis! On ihana sukeltaa mukaan rakkauden kuplaan yhdessä kisailijoiden kanssa. Nyt kun itsekin vähän elän omassa elämässäni tällaisessa rakkauskuplassa, on hienoa päästä todistamaan sitä myös muiden elämässä, Veronica sanoo.

Verho on tammikuussa kihlautunut Sohvaperunat- sekä Selviytyjät Suomi-ohjelmasta tutun Juhani Koskisen, 34, kanssa, mutta hän kertoi kihlauksestaan julkisuuteen vasta muutama päivä sitten.

Love Island on Veronicalle jo ennestään erittäin tuttu formaatti: hän on ohjelman suuri fani.

– Muistan, kun Love Island alkoi Suomessa. En ollut katsonut muiden maiden versioita, joten Suomi-versio oli ensikosketukseni formaattiin. Ohjelma vei ihan täysin mennessään, Veronica muistelee.

– Raportoin joka esityspäivä Snapchatissä, että “ahh, tää on mun lemppari ja vitsi mitä tässä nyt tapahtuu”. Elin ja hengitin sitä sarjaa. Siitä jopa muodostui sellainen juttu, että jos joku päivä jäi välistä, some-seuraajani kysyivät, että “mikset sä tänään kertonut, mitä mieltä sä olit jaksosta”, Veronica naurahtaa. 

Love Island Suomessa sinkut kilpailevat toistensa huomiosta ja muhkeasta rahapalkinnosta hulppeassa villassa kuuman auringon alla. Lekottelun ja tutustumisen lomassa on  pelejä, bileitä ja treffejä. Onnekkaimmat voivat löytää saarelta jonkun, jonka kainalossa  poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa.

– Olen seurannut Love islandin kaikki Suomessa tehdyt kaudet, ja on ollut ihana nähdä jälkeenpäin niitä pareja ja erottamattomia ystävyyssuhteita, jotka ovat syntyneet ohjelman myötä. On ihanaa olla nyt itse siinä mukana! Veronica iloitsee.

Syksyllä kuvattavalla kolmannella kaudella oma rooli vaihtuu fanista ohjelman juontajaksi. Veronicasta se tuntuu luontevalta.

– Se tuntuu itse asiassa todella helpolta. Olen monesti miettinyt, mikä olisi sellainen rakkausreality, johon itse lähtisin mukaan, ja tämä se ehdottomasti olisi. Jos olisin toisessa elämäntilanteessa, olisin itsekin Love Islandilla, hän naurahtaa. 

– Se on ehkä se suurin syy, miksi olen itse niin fiiliksissä tästä ohjelmasta.

Mukana myös Possessa

Veronica nähdään syksyllä tuttuun tapaan myös livenä lähetettävän suosikkiohjelma Possen riveissä. Possessa Veronica on osa isompaa tekijätiimiä, mutta Love Island Suomessa hän juontaa ohjelmaa yksin. 

– Kiitos posselaisille kaikista ohjelmasta saamistani eväistä. Ohjelmat ovat todella erilaisia, enkä voi Love Islandissa samalla tavalla tukeutua muihin ihmisiin. Molemmissa ohjelmissa on minulle kuitenkin pelkästään ihania juttuja, ja on hienoa päästä tekemään myös jotain erilaista, hän sanoo.

– Olen tv-puolella kuitenkin vasta nuori tekijä, joten tällainen vastuu tuntuu todella hyvältä. Olen ihan täpinöissäni, ja lasken päiviä siihen, että päästään tekemään ja saan tavata kisailijat ja parit.

Veronica Verho (keskellä) nähdään Possessa myös ensi syksynä.

Veronica on innoissaan päästessään seuraamaan sinkkukisailijoiden matkaa ohjelmassa. Ja odottaa hän vähän sitä rakkauskuplaakin.  

– Olen sellainen ihminen, että elän ja hengitän mukana, jos jollekin ihmiselle tapahtuu jotain todella ihanaa. Jos vaikkapa joku ystäväni rakastuu, niin minä suurin piirtein vähän rakastun siinä mukana, koska olen niin fiiliksissä siitä hänen tunteestaan ja onnestaan. Minusta tuntuu, että syksystäni tulee hyvin rakkaudentäyteinen, kun elän mukana ohjelman rakkauskuplassa, Veronica miettii.

Haku Love Island Suomeen käynnissä

Syksyllä Espanjassa kuvattavaan Love Island Suomeen etsitään parhaillaan 20–34-vuotiaita sinkkuja. Mukaan kaudelle mahtuu kaiken kaikkiaan jopa 40 kilpailijaa. Hakukaavakkeen löydät tästä.

– Ohjelmaan osallistuvat sinkut ovat todella mukautuvia ja seikkailunhaluisia ihmisiä, jotka haluavat vähän koetella rajojaan. Love Island on hyvin uniikki mahdollisuus. Eihän meille aikuisiässä tule tilaisuuksia mennä kivoille leireille tutustumaan aivan uusiin ihmisiin, sehän oli enemmän lapsuuden ja teini-iän juttuja, Veronica sanoo.

– Kannustankin jokaista nuorta ja seikkailumielistä sinkkua hakemaan mukaan!

50-osainen Love Island Suomi AVA:lla ja mtv-palvelussa maanantaina 16. elokuuta klo 21.00 alkaen. Mtv-palvelusta sekä C Moresta jaksot voi katsoa tuntia ennen tv-esitystä.  Ohjelman ensimmäinen viikko nähdään myös MTV3-kanavalla. 

02.06.2021 15:25 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Jukka Alasaari/MTV & MTV

Seuraa meitä somessa