fbq
tvVaro juonipaljastuksia: Vanha Emmerdale-pari palaa yhteen
Varo juonipaljastuksia: Vanha Emmerdale-pari palaa yhteen

Andrean miespuolinen asiakas uskoutuu hänelle omasta huoltajuuskiistastaan ja haluaa auttaa Andreaa. He päättävät hankkia Kimiltä tunnustuksen salakameran nauhoittaessa. Andrea provosoi Kimiä kiristämällä häntä, ja Kim menee lankaan. Andrea ja asiakas juhlivat onnistumistaan, ja mies lähentelee Andreaa. Andrea torjuu hänet ja kertoo rakastavansa edelleen Jamieta. 

Andrea luulee ongelmiensa olevan ohi, mutta mies onkin todellisuudessa Kimin kätyri. Andrea kantelee asiasta Jamielle. Myös Belle paljastaa Kimin uhkailleen häntä. Jamie saa tarpeekseen ja lähtee äitinsä luota. Siitä Andrea saa uutta toivoa yhteisestä tulevaisuudesta Jamien kanssa. Pian he jo suunnittelevat takaisin yhteen muuttoa.

Arthurin tekoset paljastuvat myös Jaille.

Laurel joutuu paljastamaan Jaille totuuden Arthurista, ja Laurelin ja Jain suhde järkkyy. Jai pyytää anteeksi Jimmyltä, ja Arthurilla riittää pahoiteltavaa moneen suuntaan. Arthur saa syyt niskoilleen myös Archien tapaturmasta, ja Laurelin puolustuspuheet kaikuvat kuuroille korville. Muiden painostuksesta hän päättää hankkia Arthurille apua. Archie alkaa kiristää Arthuria uhkaamalla järjestää hänelle lisää hankaluuksia. Arthur päättää kostaa, mutta kukaan ei usko häntä enää. 

Vanessa päättää kertoa sairaudestaan kaikille. Leikkauksensa alla Vanessa tunnustaa Tracylle laatineensa testamentin pahimman varalle, mutta vannottaa pitämään asian salassa. 

Vinny paljastaa viimein salaisuutensa.

Vinny saa tietää, että Samson on vienyt äitinsä vihkisormuksen panttilainaamoon saadakseen rahaa Ranskan matkaan. Vinny ottaa syyt niskoilleen, mutta kun Sam heittää Vinnyn ulos, Samson tunnustaa. Vinny kyllästyy valehtelemiseen ja paljastaa, ettei ole oikeasti Dingle. Mandy kertoo, että otti pojan siipiensä suojaan oltuaan suhteessa Vinnyn isän kanssa ja asioiden mentyä pieleen. Lydia ja Sam toivottavat Vinnyn silti tervetulleeksi sukuun.  

29.06.2021 14:56 | Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: ITV

Seuraa meitä somessa