fbq
tvVaro Emmerdalen juonipaljastuksia: Mies menneisyydestä palaa kuvioihin
Varo Emmerdalen juonipaljastuksia: Mies menneisyydestä palaa kuvioihin

Billy saa niskaansa tekaistun syytteen pahoinpitelystä, ja Malone esittää uhkavaatimuksen. Jos Billy, Cain ja Will tekevät hänelle vielä yhden keikan, hän luopuu syytteistä. Jos he eivät suostu, Malone uhkaa aiheuttaa hankaluuksia Dawnille, jolloin tämä menettäisi Lucaksen. Miehet joutuvat suostumaan. Billy lipsauttaa Dawnille Willin aiemmista töppäilyistä. 

Jamie vaatii, että Belle on irtisanottava eläinlääkäriaseman rahaongelmien ratkaisemiseksi. Nate kuulee, kun Jamie ja Belle selvittelevät välejään. Belle tunnustaa hänelle suhteensa Jamieen. Nate uhkailee Jamieta. Lopulta Paddy päättää antaa Bellelle työpaikan takaisin. Jamie pyytää anteeksi ja haluaisi jatkaa suhdetta Bellen kanssa. Hän vannoo rakastavansa Belleä ja jättävänsä Andrean tämän vuoksi. Belle tunnustaa rakastavansa Jamieta myös.

Sam ja Lydia viettävät railakkaita polttareita. Hääpäivänä morsian on kadoksissa, ja Mandy herää pusikosta. Lydia ehtii häihin, mutta Mandy ei. Hänet noukkii kyytiinsä yllättäen Vinnyn isä Paul. Paul kertoo päässeensä eroon uhkapelaamisesta ja veloistaan ja haluaa tavata poikansa. Mandy ei lämpene ajatukselle. Paul jää kuitenkin kylään ja lyöttäytyy Vinnyn kaveriksi kertomatta olevansa tämän isä.

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.

12.07.2021 14:37 | Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: ITV

Seuraa meitä somessa