fbq
tvVaro Emmerdalen juonipaljastuksia: Harriet hairahtaa Malonen pauloihin
Varo Emmerdalen juonipaljastuksia: Harriet hairahtaa Malonen pauloihin

Malone on virittämässä ansan Cainille ja Billylle, mutta Will saa tietää. Hän saa tilanteen pelastettua, mutta makaa sen seurauksena verissä päin sairaalassa. Harrietille selviää koko kuvio, ja hän jättää Willin. Harriet uhkailee Malonea jättämään heidät rauhaan tai hän antaa Malonen ilmi. Malone ei kuitenkaan luovuta helpolla. Hän tuo esiin heidän yhteisen menneisyytensä. Kaksikon välillä säkenöi niin voimakkaasti, että se johtaa lemmekkäisiin hetkiin.

Andrea on murtunut Jamien ja Bellen suhteesta, mutta päättää pelata omaa peliään. Hän pakottaa Jamien lähtemään kanssaan lomamatkalle. Belle suuttuu, kun Jamie ei saa vieläkään jätettyä Andreaa.

Paddy huolestuu Even itkuisuudesta ja vie hänet lääkäriin. Manpreet ei löydä lapsesta mitään vikaa. Paddyn hermot pettävät jatkuvaan huutoon, ja hän karjuu vauvalle vihaavansa tätä. Chas kuulee ja järkyttyy, mutta ymmärtää miehensä väsymyksen. Hän kehottaa Paddya olemaan itselleen armollisempi. 

Arthur sytyttää pihalla tulipalon ja saattaa pikkusiskonsa vaaraan. Arthur yrittää syyttää jälleen Archieta, mutta kukaan ei usko. Laurel päättää ilmoittaa asiasta poliisille, jotta poika tulisi järkiinsä. 

Jaille selviää Priyan ja Alin suhde, ja hän raivostuu. Hän uskoo Alin vain kostavan hänelle Priyan kautta. 

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.

14.07.2021 09:01 | Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: ITV

Seuraa meitä somessa