fbq
tvVaro Emmerdalen juonipaljastuksia: Graham yllättää Rhonan haudan takaa
Varo Emmerdalen juonipaljastuksia: Graham yllättää Rhonan haudan takaa

Kylällä vietetään Even, Theon ja Harryn yhteistä kastejuhlaa, jonne saapuu vieraita Skotlannista asti. Päivää varjostaa Chasin ja Paddyn riita luottamuspulasta. Paddy päättää häipyä kotoa. Uskaltauduttuaan puhumaan Chasin kanssa aiheesta kunnolla hän saa anteeksi.

Luke ja Victoria päättävät lopettaa tapailemisen, sillä Victoria ei tunne olevansa valmis suhteeseen. Wendy yrittää keksiä keinon heidän saattamisekseen takaisin yhteen. 

Jamie ja Belle selvittelevät välejään, ja tilanne päättyy kiihkeisiin tunnelmiin autossa. Jamien valheet kuitenkin paljastuvat Andrealle, ja Jamiella riittää seliteltävää joka suuntaan. Jamie päättää valita Andrean ja perheensä. 

Dan saa pahan allergisen reaktion Brendan antimista ja joutuu sairaalaan. Brenda ei kuitenkaan kerro kenellekään omasta osuudestaan tapahtumissa. Dan ei tunne jalkojaan ja joutuu leikkaukseen. Brenda peittelee jälkiään, mutta Mandy saa selville hänen touhunsa. 

Kim saa sätkyn saadessaan tietää Grahamin muuttaneen testamenttiaan viikkoa ennen kuolemaansa. Grahamin omaisuuden perii Rhona. Rhona päättää auttaa Moiraa, joka on rahapulassaan myymässä farmiaan Kimille. Rhona päättää ostaa farmin ja pyörittää sitä yhteistyössä Moiran kanssa. 

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.

06.07.2021 14:58 | Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa