fbq
tvVaro Emmerdalen juonipaljastuksia: Andrea jatkaa piiloleikkiään
Varo Emmerdalen juonipaljastuksia: Andrea jatkaa piiloleikkiään

Poliisi löytää Andrean piilopaikastaan hotellista. Andrea sanoo olevansa kateissa omasta tahdostaan, joten poliisi ei voi tilanteelle mitään, eikä voi paljastaa Jamielle tämän olinpaikkaa. Andrea joutuu ottamaan yhteyttä Leylaan, sillä hänellä ei ole rahaa. Pian Andrea ja Millie piileksivät Juhlahumun toimistolla. Jamie raivostuu saadessaan tietää Leylan auttaneen Andreaa pakomatkalla. Andrea päättää jättää Millien isälleen ja jatkaa pakomatkaansa yksin. Kimin saama outo puhelu antaa vihjeen karkurin olinpaikasta. Jamie lähtee etsimään ja törmää autolla ihmiseen.

Jacob ja Leanna riitaantuvat Leylan vuoksi, ja Jacob pelkää, että heidän juttunsa on lopullisesti ohi. Leannaa alkaa kaduttaa hänen jyrkkä suhtautumisensa, ja hän päättää sittenkin hyväksyä isänsä ja Leylan suhteen.  Myös Leanna ja Jacob päättävät ryhtyä seurustelemaan virallisesti. 

Harrietin ja Willin on tarkoitus tavata piispa ja keskustella hääaikeista, mutta Harriet joutuu taas Malonen vietäväksi. Harriet potee syyllisyyttä Malonelle antautumisestaan, ja pian koko sotkuun sekaantuu Moira, joka saa tietää salasuhteesta.

Rhona ja Nate järjestävät liikeneuvottelut salaa Moiralta. 

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.

Seuraa meitä somessa