fbq
tvUudella TVOF-kaudella mukana tuttuja kasvoja – TIS-Julia koettelee laulutaitojaan ohjelmassa
Uudella TVOF-kaudella mukana tuttuja kasvoja – TIS-Julia koettelee laulutaitojaan ohjelmassa

Uudella The Voice of Finland -kaudella kilpailu hyvistä laulajista on armoton, sillä punaiseen tuoliin tekee tauon jälkeen paluun Anna Puu. Taistelua parhaista laulajista hänen kanssaan käyvät edelliseltä kaudelta tutut tähtivalmentajat Maija Vilkkumaa, Juha Tapio sekä tuplatuolilaiset Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen.

Lue myös: Tässä on TVOF-tähtivalmentajien uusi kokoonpano – Anna Puu tekee paluun

Uudella kaudella lavalle nousevat muun muassa postinjakaja, aivoterveyden asiantuntija, oopperalaulaja, rekkakuski, personal trainer, siivooja, musiikinopettaja, karaokeisäntä, ammattimuusikko ja hiusmuotoilija. Mukana kisaamassa on myös Temptation Island Suomi -ohjelmasta,Talent Suomesta, ja Idolsista tuttuja osallistujia.

Ohjelman uudelle kaudelle saapui hakemuksia lähes 1500. 

Tällä kaudella Ääni ratkaisee -vaihe on kuvattu Porvoon Taidetehtaalla. Jatkoon päässeet kisaavat tuttuun tapaan Turun Logomossa Kaksintaistelu- ja Knock out -vaiheissa. Kilpailu huipentuu huhtikuussa suoriin livelähetyksiin sekä finaaliin. 

The Voice of Finlandin juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

 

Uudella kaudella nähdään muun muassa nämä kilpailijat

Sussu Erkinheimo, 37, Laihia

Sussu työskentelee lastenkodissa ja harrastaa intohimoisesti laulamista. Omien sanojensa mukaan muut harrastukset eivät häntä kiinnosta. Sussu aloitti musiikkiharrastuksensa ensin lapsikuorossa ja sen jälkeen hän aloitti pianon sekä viulun soiton. Sussu kertoo suhtautuvansa musiikkiin jopa pakkomielteisesti.

Sussulle laulukilpailu ei ole ensimmäinen laatuaan. Kymmenen vuotta sitten hän tuli toiseksi Idols-laulukilpailussa. Tuolloin voiton vei DiandraFlores

Colin Hartley, 55, Tampere
Colin on alun perin kotoisin Englannista. Elämänsä aikana hän on ehtinyt kokeilla monia eri ammatteja. Hän on ajanut pakettiautoa Italiassa, tehnyt managerointia musiikkikeikoilla sekä työskennellyt pellenä. Colin on keikkaillut yhdessä poikansa kanssa jo kymmenen vuoden ajan ja kertoo tehneensä jopa 50–200 keikkaa vuodessa.

Julia Tervo, 24, Tampere
Julia on koulutukseltaan järjestyksenvalvoja, mutta työskentelee nykyisin baarimikkona. Julian saattavat monet muistaa Temptation Island Suomen 9. kaudelta, jolloin hän osallistui ohjelmaan yhdessä silloisen poikaystävänsä Henkan kanssa. He erosivat viimeisen iltanuotion päätteeksi. Henkka petti sarjassa puolisoaan. 

Kiinnostus musiikin harrastamiseen alkoi Julialla 3. luokalla, kun hän pääsi musiikkiluokalle.

Ksenia Wirpi, 34, Helsinki
Ksenia on kotoisin Pietarista, mutta muutti Suomeen löydettyään täältä rakkauden. Hän on ammatiltaan laulaja sekä laulunopettaja ja on tehnyt Venäjällä uraa mm. esiintymällä musikaaleissa. Ksenian suuri unelma on päästä laulamaan yhdessä Robin Packalenin kanssa. Ksenia kertoo, että alun perin hänestä piti tulla loistava pianisti, mutta jokin meni “mönkään” ja hänestä tulikin laulaja.

Lee Thomas, 40, Helsinki
Lee on ammatiltaan katu- ja baariesiintyjä. Hän harrastaa kickboxingia sekä kirjojen ja biisien kirjoittamista. Musiikkiharrastus alkoi hänen löydettyään isänsä vanhan vinyylikokoelman. Kuunneltuaan Led Zeppeliniä Lee päätti alkaa rokkistaraksi. Lee kertoo uhranneensa kaiken musiikin vuoksi ja toivookin The Voice of Finlandin muuttavan hänen elämänsä.

Kelly Draffan, 19, Turku
Kelly työskentelee ruokakaupassa. Hän on esiintynyt ala-asteesta asti koulunsa erilaisissa kykykilpailuissa sekä juhlissa. Kelly kertoo laulaneensa yhtä pitkään kuin on osannut puhua. Kelly oli mukana 10-vuotiaana The Voice Kidsin ensimmäisellä kaudelle ja käänsi Ääni ratkaisee -vaiheessa kaikkien valmentajien tuolit. Hänet on nähty kisaamassa myös Talent Suomessa.

The Voice of Finlandin yhdestoista kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin alkaen perjantaina 28.1. klo 20.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
11.01.2022 14:16 | Kuvat: Saku Tiainen/Nelonen

Seuraa meitä somessa