fbq
tvTuomas Lahti on toinen Bachelor-sarjan poikamies – tällaisen elämänkumppanin hän haluaa itselleen
Tuomas Lahti on toinen Bachelor-sarjan poikamies – tällaisen elämänkumppanin hän haluaa itselleen

Bachelor 2022 -deittailuohjelmassa koettiin kolmannen jakson lopussa mojova yllätys, kun toinen Bachelor, 32-vuotias Tuomas Lahti, saapui naisten ja ensimmäisen Bachelorin yllätykseksi sekoittamaan pakkaa. Tästä eteenpäin siis myös Bachelorit joutuvat taistelemaan huomiosta ylläpitääkseen naisten kiinnostusta. 

Sarjan ensimmäinen Bachelor Timo Harvey on ennättänyt tutustua jo naisiin ja päässyt deiteille heidän kanssaan. 

Lue myös: Bachelor-Timo yllättyy, kun treffeille pelmahtaa toinen nainen – deittikumppanilta paljastus talon tapahtumista: On suututtanut käytöksellään muita

Viidennestä jaksosta lähtien molemmat Bachelorit jakavat ruususeremonioissa ruusut yhdessä. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta tai vain heitä enemmän kiinnostavalta Bachelorilta. 

Mikäli yksi nainen saa ruusun molemmilta Bacheloreilta, voi se pahimmillaan tarkoittaa sitä, että useampi kuin yksi naisista joutuu lähtemään kotiin.

Tuomas ja Timo joutuvat kamppailemaan naisten huomiosta. 

Tällainen on on toinen Bachelor 

Tuomas on toisen sinkkumiehen, Timon tavoin urheilullinen. Hänet löytää joko lenkiltä, salilta tai pitkäaikaisen rugby-harrastuksen parista. Tämä keskusteleva, seuralaisensa huomioonottava herrasmies antaa tilaa ja on aidosti kiinnostunut muista ihmisistä sekä ympäröivästä maailmasta.

Pääkaupunkiseudulla asustava Tuomas haluaa löytää elämänkumppanin, jonka kanssa voi jossain vaiheessa mennä naimisiin ja perustaa perheen. Hänen unelmien nainen on avoin, rehellinen ja sydämellinen, uheilullisuutta unohtamatta. Parisuhteessa hänelle merkityksellistä on yhteinen huumorintaju.

Kolme vuotta sinkkuna ollut Tuomas on avoin romanssille, joka kantaisi pitkälle tulevaisuuteen.

Bachelor 2022 tiistaisin MTV3-kanavalla. Katsottavissa myös mtv-palvelussa. 

(Otsikosta korjattu Bachelorin nimi 16.3. kello 7.20. Nimi ei ole Timo, vaan Tuomas.)

Artikkeliin liittyvät aiheet:
15.03.2022 13:00 | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa