fbq
tvToni Wirtanen starttaa TVOF-kauden haikeissa tunnelmissa: "Jään kaipaamaan Redramaa"
Toni Wirtanen starttaa TVOF-kauden haikeissa tunnelmissa: "Jään kaipaamaan Redramaa"

The Voice of Finlandista pyörähtää käyntiin jo 11. tuotantokausi, ja tähtivalmentajina tänä vuonna nähdään vanhat tutut Anna Puu, Juha Tapio, Maija Vilkkumaa, Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki.

Heistä Anna ja Toni ovat porukan kokeneimmat konkarit. Kumpikin on nyt viidettä kertaa tähtivalmentajana. Anna palaa punaiselle tuolille Redraman eli Lasse Mellbergin tilalle. Hän jätti ohjelman seitsemän vuoden jälkeen.

– Kyllä tämä homma on kuin pyörällä ajaminen, sen muistaa aina. Ihan kuin ei olisi ikinä poissa ollutkaan, Anna pohtii.

Lue myös: Uudella TVOF-kaudella mukana tuttuja kasvoja – TIS-Julia koettelee laulutaitojaan ohjelmassa

Arvonsa tuntevana rokkikukkona Toni pistää vielä pykälän paremmaksi. Lahtelainen laskeskelee olevansa nyt jo seitsemättä vuotta laulukilpailun tuomarina, koska ennen Voicea Toni oli pari vuotta UMK-raadissa.

– Olen niistä seitsemästä vuodesta kuusi työskennellyt niin, että Redrama on istunut viereisellä penkillä. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan ole mukana. Tämä on siis ensimmäinen kertani Voicea ilman Rediä, Toni huomauttaa.

Toni ja Redi muodostivat ohjelmassa ”ikuisen taisteluparin”, sillä räppäri ja rokkari sanailivat usein toisilleen – toki hurtin huumorin hengessä.

– Ottamatta keneltäkään mitään pois, jään kyllä kaipaamaan Redramaa. Redi on kova, ja olemme ystävystyneet aika hyvin. Jotenkin diggaan miehestä todella paljon, Toni tunnustaa.

Lue myös: The Voice of Finlandin jättänyt Redrama lupaa ensi vuodeksi suuria

The Voice of Finlandissa nähdään tuplatuomareiden erikoisuus. Viime kauden tavoin Tonin rinnalla kuulemaansa arvioi herkällä korvalla Apulanta-kollega Sipe Santapukki.

– Olen vielä aika uusi henkilö näissä kuvioissa. Minua suoraan sanottuna vähän jännittää tiimiläisteni puolesta, Sipe sanoo.

The Voice of Finlandin tulevaa kautta on jo ehditty kuvata, ja tähtivalmentajien tiimit ovat alkaneet muotoutua. Juuri upeaääniset kilpailijat ovat ohjelman pihvi.

– On oikeasti siistiä istua siinä penkissä, ihan sen takia, että siinä näkee sen kaiken olevan tärkeää kilpailijoille. Heidän puolestaan tulee jännitettyä aidosti, Sipe alleviivaa.

– Me tähtivalmentajat yritämme jotenkin hallita sitä, että he pystyisivät parhaaseen suoritukseensa kaiken jännityksen keskellä. Joskus niin käy, joskus ei todellakaan, mutta kun joku ylittää itsensä, se on oikeasti palkitsevaa.

Lue myös: Tässä on TVOF-tähtivalmentajien uusi kokoonpano – Anna Puu tekee paluun

The Voice of Finlandin 11. kausi Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin alkaen 28.1. klo 20.

14.01.2022 09:31 | Teksti: Eetu Ampuja I Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa