fbq
tvThe Voice of Finland: Michael Monroe ei tunnista ystävänsä ääntä!
The Voice of Finland: Michael Monroe ei tunnista ystävänsä ääntä!

Lauantaina 4. syyskuuta nähdään Nelosella The Voice of Finland: All Stars -kauden toinen osa. Ääni ratkaisee -jaksossa kilpailijat yrittävät tulkinnoillaan voittaa tähtivalmentajien sydämet puolelleen ja saada tuolit kääntymään. Valmentajat Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen eivät näe laulajia ja saavat puolestaan jännittää, että tunnistavatko he vanhoja tiimiläisiään pelkän äänen perusteella.

Heti jakson alussa tutun kuuloinen ääni saa Michael Monroen kuuntelemaan tarkkaan. Kappale on Sheryl Crow’n If It Makes You Happy, mutta Michael ei saa päähänsä kuka oikein on tunteikkaan tulkinnan takana.

– Wau, aika hyvä!, Michael kommentoi laulua Nelosella muille tähtivalmentajille.

Yllätys odottaa

Kun Michaelin tuoli viimein kääntyy, häntä odottaa riemastuttava yllätys. Esiintyjäksi paljastuu Andrea Brosio, 34, joka oli mukana The Voice of Finlandin kuudennella kaudella vuonna 2017. Italiasta kotoisin oleva Andrea pääsi tuolloin Michaelin tiimissä finaaliin ja tuli kisassa kolmanneksi. Tämän jälkeen kaksikosta tuli ystävät ja he ovat tehneet muun muassa yhteisen biisin ja vierailleet toistensa keikoilla.

Andrea Brosio onnistui hämäämään Michaelia biisivalinnallaan.

Kun Michael vihdoin näkee, että lavalla seisoo vanha tuttu, hän suuntaa pomppien Andrean luokse.

– Andrea! Jippii, jippii, jippii!, Michael tervehtii ystäväänsä.

Kameroille Michael tunnustaa, ettei hän arvannut kuka lauloi.

– Mulla ei ollut mitään ennakkoaavistusta, mä en tunnistanut ääntä. Sillä esityksellä se voitti mut taas puolelleen. Täysin tuntemattomana, Michael kehuu.

Elastinen kuulee tutut äänet

Elastinen onnistuu arvaamaan paremmin. Tomas Höglund ja Maria Höglund esittävät yhdessä A Star Is Born -elokuvasta tutun Shallow-kappaleen, jossa alun perin duetoivat Lady Gaga ja Bradley Cooper. Tomaksen ja Marian versio saa Elastisella ja juontaja Heikki Paasosella molemmilla menemään kylmät väreet. Miehet ryhtyvätkin esittelemään kananlihalle nousevia käsikarvojaan.

Tunteisiin käyvästä duetosta ilahtunut Elastinen tunnistaa heti Tomaksen.

– Tomas kiva nähdä! Vuonna 2013 Gloriassa sä olit mukana tokalla kaudella. Uskomaton meininki, ja mä muistan, että sun vaimo oli messissä seuraavalla kaudella, Elastinen muistelee Nelosella.

Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen nauttivat All Stars -kauden tulkinnoista.

Myös Tarja innostuu.

– Mä oon niin onnellinen, koska tosta huokui musiikin valtava voima. Teistä kahdesta yhdistyy upea voima. Teitä on myös ihana katsoa, Tarja Turunen hehkuttaa.

Jaksossa nähdään myös Aada Adaya, 28, Tampereelta, Tiina Nyyssönen, 24, Jyväskylästä, Sarina Kettunen, 30, Porvoosta, duona esiintyvät Tomas Höglund, 47, ja Maria Höglund, 42, Kirkkonummelta, Kaisa Leskinen, 34, Helsingistä, Alex Ikonen, 24, Vantaalta sekä Karoliina Kallio, 41, Espoosta.

The Voice of Finland: All Stars -kausi nähdään lauantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Teksti: Elina Korvola I Kuvat: Nelonen Media / Jukka Alasaari ja Saku Tiainen