fbq
tvTässä ovat The Voice of Finland: All Stars -kilpailijat
Tässä ovat The Voice of Finland: All Stars -kilpailijat

All Stars-kaudella kaikkien aikojen parhaat The Voice of Finland -kilpailijat ottavat mittaa toisistaan. Kaikki mukana olevat laulajat ovat jo aikoinaan päässeet mukaan TVOFin suoriin lähetyksiin ja jopa finaaliin, mutta eivät ole vielä voittaneet kilpailua.

All Stars-kauden tähtivalmentajina toimivat aikaisemmilta kausilta tutut Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen. Tuttuun tapaan he päättävät pelkän kilpailijan äänen perusteella, kääntävätkö tuolinsa ja haluavatko kilpailijan mukaan omaan tiimiinsä.

Luvassa on tunteikkaita jälleennäkemisiä ja häkellyttäviä hetkiä, kun kilpailijat astuvat takaisin lavalle, ja vain ääni ratkaisee. Tunnistavatko tähtivalmentajat pelkän äänen perusteella, ketkä ovat palanneet mukaan kisaan?

The Voice of Finland: All Stars on upouusi ohjelma, joka nähdään nyt ensimmäisenä maailmassa Suomessa ja Ranskassa. All Stars-kausi on totuttua TVOF-kautta lyhyempi ja  koostuu kuudesta jaksosta. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.

Tästä voit katsoa, mitä kilpailijat ovat tehneet ensimmäisen TVOF-kautensa jälkeen.

The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 28. elokuuta klo 20.00.

 

The Voice of Finland: All Starsissa nähdään mm. seuraavat kilpailijat:  

Jesse Kaikuranta, 38, Helsinki

Jesse osallistui The Voice of Finlandin 1. kaudelle, ja siitä lähti hänen musiikkiuransa nousuun. Jessen ensimmäinen hittibiisi Vie mut kotiin tehtiin hänelle finaalilähetykseen. Jesse piti kolmen vuoden tauon musabisneksestä ja esiintyi musiikkiteatterissa. Hän on  julkaissut 3 albumia ja 15 sinkkua.

Astrid Nicole, 24, Helsinki

Astrid oli mukana The Voice of Finlandin 8. kaudella. Alun perin hän on kotoisin Panamasta, mutta asuu nykyisin Suomessa. Työkseen Astrid opettaa laulamista ja tekee musiikkia. Myös Astridin mies osallistui aikoinaan The Voice of Finlandiin.

Meri Vahtera, 35, Helsinki

Meri oli mukana ohjelman viitoskaudella. Sen jälkeen hän on aloittanut Universalin artistina nimellä Vahtera. Meri on kahden lapsen äiti ja vahvasti sitä mieltä, että uran ja äitiyden pystyy yhdistämään. Hän tekee myös itse biisejä.

Roberto Brandao, 42, Järvenpää

Roberto oli mukana kaudella 7. Hän on kotoisin Brasiliasta ja naimissa suomalaisen naisen kanssa. Robertolla on ollut AlfaTV:llä oma kokkishow Bom Apetite!, ja hänen tyttärensä on kisannut Junior Masterchef Suomi -ohjelmassa. Roberto keikkailee ja on tehnyt myös omia levyjä. 

Andrea Brosio, 33, Helsinki

Andrea osallistui TVOFin 6. kaudelle ja kilpaili Michael Monroen tiimissä. Kaksikon ystävyys on jatkunut myös kisan jälkeen. Andrea on kotoisin Italiasta, mutta asunut Suomessa jo 14 vuotta. Hänellä on oma bändi White Cloud Fire, jolle Michael on tuottanut biisin Liberta, ja jolla Michael myös feattaa. Michael auttaa yhä Andreaa biisien teossa, ja molemmat herrat vierailevat toistensa keikoilla.

Emilia Virlander, 22, Kerava

Emilia kilpaili kaudella 9. Hän työskentelee resurssiopettajana alakoulussa sekä tekee omia biisejä ja säveltää pianon kanssa. Urheileminen on Emilialle tärkeää. Hän vetääkin ryhmäliikuntatunteja ja käy ahkerasti Crossfit-salilla, jonka yhteisö oli suuri tuki Emilialle tämän TVOF-aikana. 

 

Kaikki The Voice of Finland: All Stars -kilpailijat:  

1. kaudelta

Jesse Kaikuranta, 38, Helsinki

Karoliina Kallio, 41, Espoo

Kimmo Härmä, 49, Helsinki

Taru Ratilainen, 33, Espoo

 

2. kaudelta

Ike Ikegwuonu, 33,  Helsinki

Tomas Höglund, 47, Kirkkonummi (duosta Tomas Höglund & Maria Höglund)

 

3. kaudelta

Tiia Erämeri, 28, Oulu

Camilla Bäckman, 34, Helsinki

 

4. kaudelta

Paolo Ribaldini, 34, Helsinki

Jani Klemola, 30, Veteli

Maria Höglund, 41, Kirkkonummi (duosta Tomas Höglund & Maria Höglund)

Kaisa Leskinen, 34, Helsinki

 

5. kaudelta

Alex Ikonen, 24, Vantaa

Meri Vahtera, 35, Helsinki

 

6. kaudelta

Andrea Brosio, 33, Helsinki

A-J Keskinen, 34, Tampere

Tiina Nyyssönen, 23, Jyväskylä

 

7. kaudelta

Roberto Brandao, 42, Järvenpää

Eveliina Määttä, 30, Helsinki

Fiona Krüger, 19, Espoo

 

8. kaudelta

Jhayden Aleo, 19, Tampere

Astrid Nicole, 24, Helsinki

Sarina Kettunen, 30, Söderkulla

 

9. kaudelta

Emilia Virlander, 22, Kerava

Aada Adaya, 27, Tampere