fbq
tvTässä ovat Maajussille morsian-ohjelman uudet tilalliset
Tässä ovat Maajussille morsian-ohjelman uudet tilalliset

Rakastetun Maajussille morsian-ohjelman 14. tuotantokaudella lähdetään seuraamaan kolmen maajussin ja yhden -jussittaren rakkauden etsintää. Stiina, Matti, Kalle ja Patrik laittavat kaiken peliin etsiessään sitä oikeaa rinnalleen.

Suosikkisarjassa seurataan pelottomia maajusseja, jotka haaveilevat rakkaudesta ja toivovat löytävänsä tosirakkauden heitä kirjeitse lähestyneiden sinkkujen joukosta. Tällä kaudella palataan 12 jakson lisäksi myös vanhoille juurille, sillä kauden lopuksi nähdään kaksi Mitä heille kuuluu nyt? -lisäjaksoa, joissa tavataan Maajussille morsian-kausien parhaita hahmoja ja kuullaan mielenkiintoisimpia tarinoita vuosien varrelta.

Tänään mtv-palveluun saapuneessa ja ensi viikolla MTV3-kanavalla nähtävässä jaksossa ilmassa on jännitystä ja odotusta, kun Vappu Pimiä (kuvassa keskellä) tapaa kaikki 14. kauden maajussit ja maajussittaret Mukkulan kartanossa ja toimittaa heille hartaasti odotetut kirjeet. Ohjelman osallistujat tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa ja saavat tukea toisistaan. Saapuuko kirjeitä toivottu määrä? Kenen posket punoittavat kirjeistä, kuka tyrmistyy ja kuka herkistyy miltei kyyneliin? Jakson lopuksi selviää, keiden neljän kesää ja rakkauden etsintää päästään sarjassa seuraamaan.

Maajussille morsian alkaa maanantaina 23.8. klo 21.00 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Tänään nähdään uusintana kauden esittelyjakso, ja uudet jaksot alkavat viikon kuluttua maanantaina 30.8. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

 

Uudet maajussit ja -jussitar:  

Stiina, 23, Pajulahti (Kuopio)

Stiina on pirteä ja määrätietoinen nuori yrittäjä, joka pyörittää hevostilaa Kuopion suunnalla. Stiinalla on suuret suunnitelmat tilan kehittämiseksi, ja lähiaikoina tilalle onkin tulossa myös emolehmiä.

Päättäväinen ja työtä pelkäämätön Stiina osti tilan aikanaan isoäidiltään ja laittoi käytännössä tyhjästä pystyyn kaiken toiminnan, jolla nykyään itsensä elättää. Maaseudulla viihtyvän Stiinan päivät kuluvat aamusta iltaan eläinten parissa, ja eläimet ovatkin hänelle kaikkea koossa pitävä voima. Vapaa-ajallaan Stiina toki tapaa myös ystäviään.

Stiina etsii rinnalleen välittävää, huolehtivaa ja toimeliasta kumppania, joka jakaisi tilan arjen ja jonka kanssa aina liikkeessä oleva Stiina malttaisi välillä pysähtyä ihan vain olemaan yhdessä. Stiina haaveilee myös perheen perustamisesta, joskus sitten tulevaisuudessa. 

Matti, 50, Lemi

Lemillä tilaansa pitävä Matti on perunanviljelijä jo kolmannessa sukupolvessa. Perunaa lähtee Matin tilalta myyntiin kauppoihin, mutta lisäksi hän myy niitä itse päivittäin Lappeenrannan torilla.

Vapaa-ajallaan Matti harrastaa metsästystä. Luonnossa liikkuminen tuo hyvää vastapainoa kiireisen viljelijän arkeen. Matti harrastaa myös lavatansseja, ja joka vuosi hän pitää huolen, että kesälomaa saa pidettyä sen verran, että ehtii Seinäjoen Tangomarkkinoille.

Matti toivoo löytävänsä kumppanin, joka toisi tupaan lämpöä ja elämään tarkoitusta työn vastapainoksi. Matin haaveena olisi myös vielä ”vanhoilla päivillä” saada perheenlisäystä.

Kalle, 28, Sastamala

Leppoisa Kalle Sastamalasta pyörittää neljännessä polvessa sukunsa vanhaa maatilaa. Tilalla on kasvinviljelyä ja metsää, mutta tila on sen verran pieni, että Kalle työskentelee siellä osa-aikaisesti ja toimii päivätyönään diplomi-insinöörinä sairaalakalusteita valmistavassa yrityksessä. Kalle asuu isänsä vanhassa kauniissa kotitalossa, jota remontoi huolellisesti vapaa-ajallaan.

Kalle harrastaa monenlaista urheilua, muun muassa jääkiekkoa, tennistä, padelia ja lenkkeilyä. Hän rakastaa myös vaeltamista ja tekeekin säännöllisesti reissuja Pohjois-Suomen kauniisiin vaellusmaisemiin.

Rinnalleen Kalle toivoo löytävänsä luotettavan kumppanin, jonka kanssa voisi jakaa niin arjen kuin vapaa-ajankin sekä tulevaisuudessa perustaa perheen.

Patrik, 20, Pennala (Orimattila)

Pennalasta kotoisin oleva Patrik on nuori ja hymysuinen viljatilallinen, jonka päivät koostuvat viljan viljelystä ja koneurakoinnista. Isä on mukana tilanhoidossa, mutta sukupolvenvaihdosta jo suunnitellaan. Patrik asuu isovanhempiensa vanhassa talossa ja remontoi sitä muun ohella mieleisekseen.

Patrik harrastaa metsästystä ja ampumaurheilua. Ampumaharrastuksen Patrik on saanut verenperintönä, sillä hänen äitinsä on olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela. Kavereita ja sukulaisia pyörii Pennalassa ympärillä runsain mitoin, joten aika ei käy Patrikilla pitkäksi. Kesäisin hän viettää aikaansa myös veneilyn parissa.

Nuori Patrik toivoo löytävänsä ihmisen, jonka kanssa voisi yhdessä ottaa ensimmäisiä askeleita rakkauden ja seurustelun saralla ja joka jakaisi samanlaisia kiinnostuksen kohteita.

 

23.08.2021 08:47 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: MTV3

Seuraa meitä somessa