fbq
tvTässä on TVOF-tähtivalmentajien uusi kokoonpano – Anna Puu tekee paluun
Tässä on TVOF-tähtivalmentajien uusi kokoonpano – Anna Puu tekee paluun

Tähtivalmentajien kokoonpanoon tulee muutos, kun Anna Puu tekee tauon jälkeen paluun punaiseen tuoliin. Maija Vilkkumaa, Juha Tapio sekä tuplatuolilaiset Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki jatkavat tähtivalmentajina. Pitkästä aikaa The Voice of Finlandissa tähtivalmentajien tuoleissa istuu siis jälleen kaksi naisvalmentajaa.

Anna Puu piti tauon ja oli poissa edelliseltä, alkuvuodesta nähdyltä The Voice of Finland -kaudelta, jolloin tuomarin pallilla istui Redrama. Tänä syksynä on nähty myös All Stars -kausi, jossa oli mukana vanhat valmentajat Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen.

Anna Puu on innoissaan TVOF-pestinsä jatkumisesta.

– Aivan ihanaa päästä pitkästä aikaa töihin! Tuntuu, että tauon jälkeen on paljon annettavaa, Anna riemuitsee.

Anna on tyytyväinen saadessaan työskennellä uudella kaudella yhdessä Maija Vilkkumaan kanssa.

– Olen jo useamman kauden toivonut, että valmentajien joukkoon saadaan lisää naisia. Ihailin Maijan osaamista kotikatsomosta viime kaudella, joten on mahtavaa päästä tekemään hänen kanssaan töitä.

Anna uskoo, että tiukimmat taistelut laulajista käydään tuplatuolilaisten Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin kanssa.

– Kyllä ne kaksi suohon puhujaa ovat edelleen pahimmat kilpailijani, Anna kertoo.

Anna Puu on toiminut tähtivalmentajana neljällä The Voice of Finland -kaudella (6–9). Hän kertoo oppineensa aikaisemmilta kausilta, että oikeilla kappalevalinoilla, on tässä kisassa ensiarvoisen tärkeä merkitys.

– Oikeat biisit ovat keskeisessä osassa. Sillä tavalla kilpailijat pääsevät näyttämään omia parhaita puoliaan. Siihen tulen käyttämään vielä enemmän aikaa ja vaivaa: oikeiden biisien kaivamiseen, Anna kertoo

Uuden The Voice of Finland -kauden juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

29.09.2021 10:57 | Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: Nelonen Media

Seuraa meitä somessa