fbq
tvSara Sieppi avoimena tv:ssä burn outista, sydänvioista ja univaikeuksista: ”Elämä pelkkää suorittamista”
Sara Sieppi avoimena tv:ssä burn outista, sydänvioista ja univaikeuksista: ”Elämä pelkkää suorittamista”

Kilpailussa 15 suomalaista julkkista lähtevät Argentiinan sademetsän armoille, ja keräävät rahaa hyväntekeväisyyteen lahjoitettavaan voittopottiin. Kisan voittajasta kruunataan viidakon kuningas tai kuningatar.

Lue myös: Uutuusohjelma vie julkkikset viidakkoon pois luksuselämästä– mukana mm. Antonio Flores, Satu Silvo, Sara Sieppi, Esko Eerikäinen

Jaksossa kisaajat kerääntyvät leirinsä nuotiolle puhumaan elämäntilanteistaan. Laulaja Anna Hanski pohtii, että haluaa saada reissussa todellisen minänsä esille. Tiktok-tähti Nuppu Oinas puolestaan kertoo, että hän kokee elämänsä valuneen ohi viimeisen parin vuoden aikana.

- On vaan sykkinyt menemään. Tämä tuli jotenkin tosi hyvään saumaan. Rakastan ryhmässä olemista. En tykkää yksinäisyydestä, vaan siitä, että on porukkaa ympärillä ja pääsee seikkailemaan, Nuppu kertoo.

Hän myös sanoo unohtaneensa sisällä asuvan seikkailijaluonteensa Helsingin hälinässä. 

Lue myös: Anna Hanski teki poikkeuksen ja osallistui realityohjelmaan: "Olen varovainen ja kontrolloiva ihminen"

Ääneen pääsee myös missikaunotar Sara Sieppi. Somevaikuttaja paljastaa lähteneensä ohjelman kuvauksiin lomalle.

- En muista, milloin olisin esimerkiksi ollut viikon tekemättä mitään töitä, tai edes kolme päivää. Mulla on ollut työt ihan vahvasti läsnä koko ajan. On ollut kaikki sydänviat, burn outit, kaikki univaikeudet, hän luettelee.

- Huomasi sitten, ettei työstä enää nauti. Että se on sellaista pakkopullaa. Inspiraatio ihan hukassa, ja tavallaan tekee tosi pakonomaisesti ja suorittaa. Ja on tosi pahalla päällä ihmisille. Sitten ei kuitenkaan osaa vetäytyä niistä hommista ollenkaan, Sara purkaa tuntojaan kisaajille.

Remonttipiiskuri Perttu Sirviön kommentti keventää vakavoituneen tunnelman.

- Tää tulee olemaan ihan superhieno juttu. Nauretaan ja itketään ja piereskellään yhdessä, Perttu heittää ja koko sakki repeää nauruun.

Lue myös: Perttu Sirviö pakeni arkea viidakkoon tv-ohjelmassa: "Tuli flashbackejä BB-taloon"

Olen julkkis… Päästäkää minut pois! perjantaisin mtv-palvelussa ja kello 20.00 MTV3-kanavalla.

Teksti: Henryk Björkström I Kuvat: MTV