fbq
tvSampo Kaulanen Maria Veitola Yökylässä -ohjelmassa: Olin raivoissani isälleni itsemurhasta
Sampo Kaulanen Maria Veitola Yökylässä -ohjelmassa: Olin raivoissani isälleni itsemurhasta

Pariskunta kertoo Marialle varsin avoimesti vaikeistakin asioista. Sampon kohdalla yksi tällainen seikka on hänen isänsä menehtyminen oman käden kautta kesällä 2016.

- Tunsin raivoa isääni kohtaan siitä, miksi hän teki äitilleni noin. Äiti oli kuitenkin tsempannut ja kannattelut häntä, hän toteaa.

Isän kuolemaa seurasi Sampon elämässä synkkä kesä.

- Siinä tuli monesti ylilyöntejä, kun vitutti niin paljon. Tuntui, ettei millään ole väliä, vaikka oikeasti olikin. En ollut silloin ratissa, Sampo viittaa elämänhallintaan.

Myöhemmin Sampo ja Maria käyvät moikkaamassa Sampon äitiä.

- Se oli pahaa aikaa. Minä en tiedä, onko Sampo sitä oikein vieläkään käsitellyt, Anne-äiti puhuu miehensä kuolemasta.

-Se oli hänen valintansa. Hän oli sellaisessa mielentilassa, että se ratkaisu oli ymmärrettävä. Viimeisinä aikoina isää ei enää tunnistanut itsekseen, se oli ikään kuin jonkun muun vallassa, Sampo analysoi.

Suhteen jatko ollut vaakalaudalla

Sampo on tunnettu ajoittaisesta rajustakin alkoholin käytöstään. Minttu kertookin Marialle siitä, millaisia tuntemuksia asia on herättänyt hänessä.

- Päihteiden käyttöön liittyvät kohdat suhteessamme ovat olleet sellaisia, jolloin en ole tiennyt jatkuuko tämä suhde vai ei. Moni on minulta kysynyt, että miksi en ole jättänyt Sampoa. Hän on kuitenkin itse hakenut apua tähän asiaan liittyen, Minttu kertoo.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla.

08.09.2021 16:57 | Teksti: Miikka Ylä-Jussila I Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa