fbq
tvSalkkarit-tähti Johanna Anttila: "Mieheni ei ole mustasukkainen seksikohtauksista"
Salkkarit-tähti Johanna Anttila: "Mieheni ei ole mustasukkainen seksikohtauksista"

Johanna nauttii sarjassa näyttelemisestä.

- Edelleen on hyvä fiilis! Joannalla on luvassa aika herkullisia kuvioita kevään kuvauksissa ja odotan niitä innolla. Pääsen näyttelemään kohtauksia myös uusien ihmisten kanssa, hän kiittelee.

Joanna on Johannan mielestä moniulotteinen ja jopa arvaamaton hahmo. Viime aikoina hahmolla on ollut sutinaa Lasse Sievisen kanssa vaihtelevalla menestyksellä, sillä Lassella on omat oikkunsa. Esimerkiksi Johannan oma siippa on hänen mukaansa Lassen vastakohta. 

- Salkkareissa aina vain oletetaan asioita, eikä koskaan kysytä suoraan. Mieheni Juha taas osaa jutella kaikista asioista avoimesti jopa minuakin paremmin. Hän osaa käydä aina rauhallisesti asiat läpi, eivätkä keskustelut mene huutamiseksi tai riidoiksi. Pystymme aidosti keskustelemaan.

Lue myös: Salattujen elämien Noel muuttui ihmishirviöksi – näin näyttelijä Jarkko Miettinen perustelee hahmon käytöstä

Joannalla ja Konsta Hietasen näyttelemällä Mikillä on ollut sutinaa.

Johanna sanoo, ettei riitely kuitenkaan ole pariskunnalle tabu.

- Se on ihan ookoo, ja olemme totta kai olleet joistain asioista joskus eri mieltä. Eräs opettajani sanoi minulle joskus hyvin, että jätetään draama pois omasta elämästä ja jätetään se sinne näyteltäviin kohtauksiin.

Joanna Lumijoki on niin sanotusti menevää tyyppiä, mitä tulee mieskuvioihin. Hahmo esimerkiksi pelmahti sarjaan harrastamalla seksiä Konsta Hietasen näyttelemän Mikin kanssa. Johanna kertoo, ettei hänen miehensä ole mustasukkainen tällaisesta.

- Meillä riittää kotona kipinää omassa suhteessa, joten siihen ei ole tarvetta. Keskustelimme asiasta jo ennen kuin aloitin Salkkareissa. Jos näyttelemisestäni heräisi jotain tunteita hänelle, niin toki ne olisi tärkeää jutella auki. Mutta työ on kuitenkin vain työtä, ja vahvat tunteet toisiamme kohtaan kannattelevat pitkälle, Johanna muotoilee.

Salatut elämät MTV3-kanavalla MA-PE.

Teksti: Henryk Björkström I Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa