fbq
tvSalkkareiden viikon juonipaljastukset: Elina ja Gunnar vedättävät Noelia
Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Elina ja Gunnar vedättävät Noelia

Mielisairaalassa oleva Elina ikävöi Toivoa mutta haluaa pysyä kaukana pelkäämästään Noelista. Hän tapaa Gunnarin, ja he jakavat yhteisen huolen Noelista. Elina ei kuitenkaan kerro vielä kaikkea. Gunnar onnistuu huijaamaan Noelilta Toivon itselleen, ja hän vie Toivon tapaamaan Elinaa. 

Noel kuulee Karilta, ettei Toivo ole Ullalla hoidossa, kuten Gunnar on hänelle uskotellut. Gunnar jää kiinni valheesta, eikä Noel anna Toivoa enää Gunnarille. Elina järkyttyy uutisesta ja päättää myöhemmin palata Pihlajakadulle. Hän haluaa kuitenkin pysyä piilossa Noelilta.

Miki ja Marika joutuvat kämppiksiksi saman katon alle. Heidän himonsa toisiaan kohtaan vain yltyy samalla, kun heidän salasuhteensa ylläpito käy yhä vaikeammaksi. He harrastavat seksiä ja meinaavat taas jäädä kiinni Susulle. 

Sampo vedättää Kallea kuusi nolla perustamansa valefirman turvin. Kalle menettää paljon rahaa ja alkaa epäillä huijauksesta Aaroa ja Juttaa. Samalla hänen ystävyytensä petolliseen Sampon syvenee.

Kalle ja Ismo salakuuntelevat Jutan terapiasessiota, kumpikin omista motiiveistaan. Jutta puhuu lempeästi hänen ja Ismon menneistä ajoista, mikä herättää Ismossa jälleen toiveita yhteen paluusta.  

Salatut elämät mtv-palvelussa ja maanantaista perjantaihin klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

Teksti: Matti Tuomela I Kuva: MTV3