fbq
tvSalatut elämät palaa tänään kesätauolta – kolme tuttua hahmoa tekee paluun
Salatut elämät palaa tänään kesätauolta – kolme tuttua hahmoa tekee paluun

Suosikkisarja Salatut elämät palaa tänään tutulle ohjelmapaikalleen MTV3:n arki-iltoihin. Syksyn aikana sarjaan palaa katsojien fanittamat Ulla Taalasmaa (Maija-Liisa Peuhu) ja Dahlia Mustavaara (Inkeri Mertanen), jotka kirjoitettiin ulos sarjasta keväällä 2020 pahentuneen koronatilanteen takia. Ulla lähti siskonsa luokse Kankaanpäähän ja Dahlia lähti lakeijansa kanssa Roomaan. 

Varsinaisen yllätyspaluun tekee sarjasta 2015 poistunut Joonatan Sievinen (Markku Pulli). Joonatan muistetaan paitsi steroidien kanssa sekoilemisesta myös Lassen kanssa perustamastaan pelifirmasta, josta tienatut rahat Cindy ja Liisa varastivat. Kiinnostavaa nähdä, minkälaiseksi Joonatanin ja Cindyn kohtaaminen muodostuu!

Jussi Orpana esittää Salkkareihin saapuvaa Robin-nimistä psykiatria
Juho Orpana esittää Robin-nimistä psykiatria

Uusi hahmo

Sarjaan tulee syksyn aikana myös yksi uusi hahmo, Juho Orpanan esittämä Robin. Hahmosta tiedetään tässä vaiheessa sen verran, että hän on ammatiltaan psykiatri. Se on hyvä lisä hahmogalleriaan, sillä esimerkiksi Noel vaikutti kesän päätösjakson perusteella olevan lähellä henkistä romahtamista. 

Noelin vaikeuksien lisäksi kesän päätösjaksossa jäätiin jännittämään, mitä käy yliajossa vakavasti loukkaantuneelle Matiakselle, ja mihin johtaa Mikin ja Marikan vaihtama suudelma. Karin piti muuttaa Lindan kanssa Ranskaan, mutta pupu meni pöksyyn kalkkiviivoilla. Onneksi Gunnarilla on häntä koipien välissä palaavalle miehelle hyviä uutisia: olutpanimo on tehnyt Karista miljonäärin.

Salatut elämät ma 23.8. alkaen arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Erikoispitkät jaksot maanantaista perjantaihin 23.-27.8. Sen jälkeen sarja jatkuu normaalisti.

23.08.2021 14:59 | Matti Tuomela I Kuvat MTV3

Seuraa meitä somessa