fbq
tvRoope Salmiselle palautevöyry koskettavan tv-esityksen jälkeen: "Olen täysin shokissa"
Roope Salmiselle palautevöyry koskettavan tv-esityksen jälkeen: "Olen täysin shokissa"

Heti ohjelman alkumetreillä nähtiin koskettava hetki, kun näyttelijä-laulaja Roope Salminen esitti kasvattiäidilleen näyttelijä Riitta Havukaiselle itse tekemänsä laulun Sä teit musta mut. Riitta häkeltyi ja herkistyi heti laulun alettua. Myös Roope itse pyyhki silmäkulmiaan esityksen jälkeen.

Heti laulun tv-esityksen jälkeen Roopen Instagram-tilille alkoi sataa kommentteja. Roopen julkaisemalle videolle tuli alle tunnissa reilusti yli 10 000 katselukertaa ja maanantaiaamuun mennessä videota oli katsottu yli 30 000 kertaa.

Päivityksen kommenttikentässä komeili maanantaiaamuna yli 350 kommenttia, joissa niin julkkikset kuin taviksetkin kehuivat kilpaa uutta kappaletta.

Lue myös: Secret Song Suomi: Roope Salminen saa Riitta Havukaisen kyyneliin: "Hän on äitini kaikilla muilla tavoilla paitsi biologisesti"

Kommentoijien joukossa olivat muun muassa samaisessa jaksossa yllätetty Putous-juontaja Christoffer Strandberg, radiojuontaja Esko Eerikäinen ja laulaja Evelina.

Salminen on saanut myös valtavan määrän henkilökohtaisia viestejä. Katso tavoitti palautevyörystä selvästi häkeltyneen Salmisen.

- Olen purkanut eilisiä viestejä koko aamun. Mulle on tärkeää lukea huolella kaikkien ajatukset, jotka ovat halunneet niitä jakaa. Vielä on vajaa tuhat viestiä läpi käymättä, mutta kahvin voimalla eteenpäin.

- Olen täysin shokissa siitä, että Sä teit musta mut otettiin vastaan tällä tavalla. Liikuttavinta on kuulla tarinoita ihmisistä, jotka ovat kertoneet biisin innoittamana ensimmäistä kertaa ikinä kasvattivanhemmilleen, että rakastavat heitä. Se tuntuu uskomattomalta, Roope paljastaa.

Lue myös: Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi palaa uusin jaksoin – mukana jälleen liuta tunnettuja tähtiä

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi sunnuntaisin mtv-palvelussa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla.

14.02.2022 15:37 | Teksti: Olli Suominen I Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa