fbq
tvRakkauden seikkailu -ohjelma oli Marko Björsille käänteentekevä kokemus: "Tulin muuttuneena ihmisenä takaisin"
Rakkauden seikkailu -ohjelma oli Marko Björsille käänteentekevä kokemus: "Tulin muuttuneena ihmisenä takaisin"

Marko Björs – rakkauden seikkailu -ohjelma alkaa TV5-kanavalla keskiviikkona 23.3. Sarjassa kymmenen miestä tavoittelee Markon sydäntä.

- Tämä ei ole rakkausreality sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan paljon enemmän. Ihmiset tutustuvat toisiinsa, ja matkan varrella esiin nousee kipukohtia ja selviytymistarinoita, jotka voivat toimia vertaistukena muille. Tuon sisällön vuoksi lähdin mukaan, Marko kuvailee Katsolle.

Marko oli ensimmäistä kertaa elämässään pidempään kuin kaksi viikkoa lomalla. Hän vietti kuvauksissa Etelä-Afrikassa kaikkiaan neljä viikkoa.

- Kun minut haettiin kotoa taksilla, en edes ajatellut koko ohjelmaa. Sen jälkeen minua kohdeltiin kuin Amerikan presidenttiä, ja minut pakotettiin vain sellaisiin tilanteisiin, joissa minun ei auttanut muuta kuin heittäytyä. Tulin muuttuneena ihmisenä takaisin.

Lue myös: Marko Björs kommentoi tähdittämäänsä miesten deittirealityä: "Enää ikinä en tahdo elää jarru päällä, varjoissa, väistellen"

Marko ei koskaan aiemmin ole puhunut rakkaudestaan tai ylipäätään yksityiselämästään julkisuudessa. Ohjelman myötä kaikki muuttui. Hän tuli julkisesti kaapista ulos.

- Se ei ollut hirveän suuri juttu, koska en ole omasta mielestäni kaapissa koskaan ollutkaan. Seksuaalisuuteni ei tule kenellekään yllätyksenä varmaankaan. Ainut negatiivinen asia, mitä jotkut ovat sanoneet on, että äh, eivätkö kaikki jo muka tienneet.

- Taustalla on tärkeä viesti, että kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. On rohkeaa ja hienoa, että annamme ohjelman kautta signaalin siitä, ihmiset voivat rakastua ja ihastua ilman rajoja.

Lue myös: 10 sinkkumiestä lähtee Rakkauden seikkailuun Marko Björsin kanssa – tällaisia he ovat: insinööri, tanssija…

Marko Björs – rakkauden seikkailu TV5-kanavalla 23.3. alkaen keskiviikkoisin kello 20.

22.03.2022 13:14 | Teksti: Henryk Björkström I Kuvat: Discovery, Matti Matikainen

Seuraa meitä somessa