fbq
tvRakkauden seikkailu: Marko Björs yllättyy tavatessaan miesehdokkaansa – yksi onkin vanha tuttu: "Mitä helvettiä!"
Rakkauden seikkailu: Marko Björs yllättyy tavatessaan miesehdokkaansa – yksi onkin vanha tuttu: "Mitä helvettiä!"

Ensimmäisessä jaksossa Marko Björs saapuu Etelä-Afrikan vehreisiin maisemiin hevosten keskelle. Alussa odottaa kuitenkin varsinainen yllätys. 

Kaikkiaan kymmenen sinkkumiehen tiedetään saapuvan tavoittelemaan Markon sydäntä, mutta upealle villalle saapuu kuitenkin vain yhdeksän miestä. Yksi miehistä liittyy siis mukaan vasta myöhemmin. Ohjelman päätähti Marko puolestaan asuu toisessa talossa erillään tiluksille tulevista kumppaniehdokkaista.

Tutustuminen lähtee käyntiin pikatreffeillä, joissa jokaisella miehellä on vain 10 minuuttia aikaa tutustua Markoon. Tunnelmassa on jännitystä ilmassa. Toisena pikatreffeille päästetään Marko Fali, joka on ennestään tuttu Mr. Gay Finland -kilpailun vuoden 2016 voittajana. Marko Björs oli tuomaroimassa kyseistä kisaa.

- Oon miettinyt sitä, onko tämä hyvä vai huono juttu, että hän tietää mut. Hän voi olla, että ei, sä lähdet siitä saman tien sitten, Marko F. nauraa ennen tärskyjään.

Lue myös: Rakkauden seikkailu -ohjelma oli Marko Björsille käänteentekevä kokemus: "Tulin muuttuneena ihmisenä takaisin"

Markojen kohtaaminen villan pihalla saa kummankin leuat loksahtamaan.

- Mitä helvettiä!, Marko Björs huudahtaa nähdessään treffikumppaninsa.

Ratsastaja kertoo hämmentyneensä tilanteesta, mutta kertoo yllätyksen olevan positiivinen. Kaksikko pohtii jutellessaan muun muassa, mikseivät he ole käyneet Helsingissä ollessaan kahvittelemassa. Aivan treffien lopussa Marko F.:n esittämä kysymys lyö julkkisratsastajan ällikällä.

- Mun piti kysyä sulta vielä, miten pitkä sä oot?

- Ai miten pitkä mä oon? 186, ratsastaja vastaa ja analysoi myös kengänkokoaan.

Lue myös: 10 sinkkumiestä lähtee Rakkauden seikkailuun Marko Björsin kanssa – tällaisia he ovat: Insinööri, tanssija…

Marko Björs Rakkauden seikkailu 23.3. alkaen keskiviikkoisin discovery+-palvelussa ja klo 20.00 TV5-kanavalla.

Discovery+:ssa julkaistaan alkamispäivänä kaksi jaksoa, joten jatkossa palvelussa jaksot nähdään viikkoa ennen TV5:n esitystä.

22.03.2022 16:53 | Teksti: Henryk Björkström I Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa