fbq
tvPuoli seitsemän ja Yle Olohuone lähtevät kesäkiertueelle
Puoli seitsemän ja Yle Olohuone lähtevät kesäkiertueelle

Kesän Puoli seitsemän-lähetyksiä juontavat Mikko Kekäläinen ja Susani Mahadura. Ensimmäisenä vierailukaupunkina on vuorossa Oulu lauantaina 29.5.

– Luvassa on paljon inspiroivia tyyppejä eri kaupungeista, ja kylmät väreet menevät pitkin kroppaa, kun ajattelen kaikkia esityksiä, joita tulemme näkemään. Odotan erityisesti reissua Ouluun, sillä mummoni oli kotoisin sieltä. Ouluun liittyy siis rakkaita lapsuusmuistoja. Nallikarin rannoilla on tullut juostua serkkujen kanssa. Lähetyksen tekeminen Oulussa tulee siis merkitsemään valtavan paljon, Susani sanoo.

Vieraina Oulussa ovat paikkakunnalle muuttanut painonnostaja ja lääkäri Anni Vuohijoki, punk-pappinakin tunnettu oppilaitospastori Nuusa Niskala ja Oulun seudulle sijoittuvista dokumenttielokuvistaan tuttu ohjaaja Mika Ronkainen.  

12. kesäkuuta Puoli seitsemän-tiimi matkaa Tampereelle ja 19.6. Lahteen. Jokainen lähetys starttaa hiukan etuajassa eli jo klo 18.15 ja on kestoltaan normaalia pidempi eli 45 minuuttia. Luvassa on siis entistä useampia haastateltavia ja tunnelmia myös muualta Suomesta.

– Ihan parasta päästä tekemään Puoli seiskaa myös kesällä. Uskon, että kesälähetyksissä tulee olemaan aivan omanlaisensa juhlan tunnelma. On erittäin siistiä päästä välillä myös Pasilan ulkopuolelle. Tuntuu kuin olisi lähdössä isompaankin seikkailuun, ja sellainenhan tästä epäilemättä tuleekin! Mikko Kekäläinen iloitsee.

Lauantai-iltaa kussakin vierailukaupungissa jatkaa klo 21.10 Susanna Laineen emännöimä viihteellinen musiikkiohjelma Yle Olohuone. Ensimmäisessä lähetyksessä Oulussa esiintyy Aknestik, ja vieraana nähdään Maustetytöt.

Puoli seitsemän ja Yle Olohuone 29.5., 12.6. ja 19.6. TV1:ssä ja Yle Areenassa klo 18.15 ja 21.10. Kaikkina kolmena lauantaina myös Yle Radio Suomen Lauantaitalkoot on paikan päällä vierailukaupunkien sykkeessä heti aamusta alkaen.

Susanna Laineen juontama viihteellinen musiikkiohjelma Yle Olohuone vierailee samoissa kesäkaupungeissa Puoli seitsemän-ohjelman kanssa.
04.05.2021 11:31 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Kati Tavilampi & Jyrki Valkama sekä Ilmari Fabritius/Yle Kuvapalvelu

Seuraa meitä somessa

Saatat pitää myös näistä