fbq
tvParatiisihotelli Suomi alkaa – tässä ovat sinkut
Paratiisihotelli Suomi alkaa – tässä ovat sinkut

Ihmissuhdepelissä joukko kuumia sinkkuja kirjautuu Gran Canarialla sijaitsevaan luksushotelliin pitämään hauskaa, rakastumaan, punomaan juonia sekä kisaamaan 15 000 euron rahapalkinnosta. Ohjelmaa juontaa Alma Hätönen (kuvassa keskellä).

Paratiisihotellissa kilpailijoiden tavoitteena on löytää itselleen luotettava pari, jonka kanssa tavoitella voittoa ja pääsyä finaaliin. Suhteita kannattaa luoda ja ylläpitää pitkin kisaa, sillä yksin jäävät sinkut ovat vaarassa pudota pelistä. Sinkkujen on kyettävä flirttailemaan, ystävystymään ja taktikoimaan yltääkseen voittoon. Elämää Paratiisihotellissa maustavat viikottaiset teemat ja tehtävät, jotka johdattavat kilpailijat uudenlaisiin tunnelmiin ja masinoivat yllättäviä käänteitä.

Uusi, kolmas kausi alkaa aikamatkalla kultaiselle 1920-luvulle. Tehtävän myötä kilpailijat muuntautuvat filmitähdiksi glamourintäyteisiin mustavalkoelokuviin. Ilmailuviikolla taloon rekrytoidaan uutta väkeä, mikä ei tietenkään kaikkia miellytä. Sinnittelijät-viikko tuo puolestaan kuuman ja kostean viidakon Kanarian vuoristoon, ja yhden soihtu sammuu. Finanssiviikolla raaka bisnesäly ratkaisee.

Koko ajan ilmassa leijuu myös romanssitoiveita, kun tunteet astuvat peliin sekä vällyjen välissä että niiden ulkopuolella. Viimeistään rakkausviikko sulattaa kovimmankin pelurin sydämen, ja saa heittäytymään hempeäksi.

 

Paratiisihotellin uudet asukkaat:

 

Katri, 20, Järvenpää

Liikunta on lähellä personal trainerina työskentelevän Katrin sydäntä. Sirkuskoulua käyneenä atleettina Katrin erityistaitoihin kuuluu muun muassa yksipyöräisellä ajaminen. Sirkusharrastuksen myötä tulleesta notkeudesta on ollut Katrille hyötyä miesten kanssa.

Kiltiksi, suorapuheiseksi sekä sinisilmäiseksi itseään kuvaileva Katri haluaa nähdä, olisiko hänestä juonittelemaan itsensä Paratiisihotellin voittoon. Kilpailun lisäksi hän odottaa matkaltaan etelän lämpöön ihastumista ja romantiikkaa. @katriflykt  

Tara, 28, Tallinna

Tara on Kokkolasta Tallinnaan asettunut ekonomi, joka työskentelee team leaderina. Astrologiasta kiinnostunut Tara kuvailee itseään maanläheiseksi, nokkelaksi ja elämäniloiseksi. Hän kertoo harrastavansa tanssia, tarot-kortteja sekä lenkkeilyä koiransa kanssa.

Tara on osallistunut elämänsä aikana moniin kauneuskisoihin, ja niistä on ropissut hänelle useita missititteleitä. Tara on valmis rakastumaan, mutta samalla hän janoaa Paratiisihotellin voittoa ja 15 000 euron rahapalkintoa! @tara_who  

Josefina, 23, Tammisaari

Josefina on suomenruotsalainen ilopilleri Tammisaaresta. Paratiisihotellista hän on valmis löytämään unelmiensa prinssin! Flirttailu ei ole Josefinan vahvin puoli, mutta näyttävä ja itsevarma nainen saa silti aina haluamansa.

Josefina kuvailee itseään erittäin määrätietoiseksi ja suorapuheiseksi ihmiseksi, joka rakastaa rakkautta. Hän opiskelee agrologiksi ja työskentelee opiskeluidensa ohessa pankissa. Hyvinvointi ja terveys ovat Josefinalle tärkeitä asioita – sporttinen nainen harrastaakin vapaa-ajallaan aktiivisesti crossfittiä. @josefinalinnokari  

Jenna, 21, Oulainen

Oulaisista kotoisin oleva Jenna toimii yläkoulun sijaisopettajana. Jenna kertoo ihastuvansa helposti, mutta Paratiisihotellissa hän aikoo siirtää tunteensa syrjään ja pelata voitosta tosissaan! Jenna on mielestään hyvä lukemaan ihmisiä, ja hän luottaa vakaasti omaan intuitioonsa. Nainen uskoo, että hän pääsee sosiaalisen älynsä avulla Paratiisihotellissa pitkälle.

Voittaminen motivoi Jennaa enemmän kuin romanssi. Aiemmin Temppareiden Vuokatin-kaudelta tuttu Jenna ei löytänyt rakkautta houkutusten saarelta, ja usko miehiin on kadonnut ajan mittaan. Nyt on siis vaihdettava prioriteetteja ja suunnattava euron kuvat silmissä Paratiisihotelliin! @jnorjavaara 

Jemina, 27, Vantaa

Kauneusalan yrittäjänä työskentelevä vantaalainen Jemina on onnistunut tekemään mielenkiinnon kohteestaan – siis kauneudesta – itselleen ammatin. Töissä Jemina kaivaa itsestään esiin konservatiivisen asiakaspalvelijan, mutta liiketoiminnan ulkopuolella hän on luonteeltaan sosiaalinen ja kovaääninen. Jemina rakastaa kertoa sopimattomia vitsejä. Vapaa-aikaa hänellä kuluu crossfitin parissa ja kahden koiran kanssa puuhaillessa.

Jemina kertoo olevansa kilpailuhenkinen. Hän myy tarvittaessa vaikka vasemman jalkansa kaverinsa puolesta! @jemmpppu 

Valtteri Aho, 21, Mäntsälä

Mäntsälästä kotoisin oleva Valtteri työskentelee sähköasentajana. Sporttinen mies on pelannut jääkiekkoa useita vuosia ja harrastaa nykyään kehonrakennusta.

Valtteri on todellinen pelimies, ja häneltä löytyy omien sanojensa mukaan oikea pelimiehen peppu. Valtteri kertoo olevansa kiero kaveri ja häikäilemätön naistenmies, joka ei pelkää valehdella saavuttaakseen tavoitteensa. Valtterin päämääränä  on voittaa Paratiisihotelli, keinoja kaihtamatta. Pelin ohessa hän aikoo vietellä hotellin naiset tatuoinneillaan sekä luontaisella charmillaan. @valtterieliaas

  

Janne “Namu”, 34, Tampere

Prosessinhoitajana työskentelevä Janne, eli tuttavallisemmin Namu, on todellinen Paratiisihotelli-fani. Tämä tamperelainen rakastaa draamaa, ja hän on valmis punomaan todellisen juonien verkon voittaakseen kisan.

Namu kuvailee itseään sosiaaliseksi ja positiiviseksi kundiksi, joka osaa olla todella itsepäinen. Namun vahvuuksiin kuuluu hänen miellyttävä sosiaalinen persoonansa, jota hän aikoo hyödyntää olemalla kaikkien kaveri sekä neutraali ja varma pelaaja. Tunteet pysyvät visusti syrjässä, kun tavoitteena on edetä pelissä pitkälle. @namuchino

  

Tom “Teksa”, 26, Tampere

Tom eli “Teksa” on alunperin Thaimaasta Suomeen adoptoitu 26-vuotias komistus Tampereelta. Teksa ajaa kuorma-autoa ja tekee lisäksi baarimikon sekä promoottorin töitä.

Avoimin mielin elämään suhtautuva ja spontaani Teksa näkee aina kaikessa jotain hyvää. Hän kuitenkin myöntää, että joskus meno äityy jopa ylivilkkauden puolelle, mikä saattaa ärsyttää muita ihmisiä. Teksa tunnetaan ilmapiirin nostattajana ja hulluttelijana, mutta kovaäänisen sekoilijan sisimmästä löytyy myös herkempi puoli. @teksa

Janne, 26, Vantaa

Janne on huumorintajuinen vantaalainen herrasmies, joka työskentelee kylpyhuoneasentajana. Esiintymistä rakastava Janne laulaa omassa bändissään, ja onpa hän kokeillut taitojaan näyttelijänäkin!

Janne kertoo olevansa hyväsydäminen hauskuuttaja ja toiset huomioon ottava hurmuri, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Laulutaitojaan hän hyödyntää naisten viettelyssä ja näyttelijänlahjojaan solmiessaan Paratiisihotellin liittoja. Tavoitteena Jannella on löytää Paratiisihotellista sekä rakkautta että rahaa, yhdellä kertaa. @jannevalve

Markus, 25, Eura

Markus on joka äidin unelmavävy. Eurasta kotoisin oleva rakennusalan yrittäjä on kiltti, rauhallinen ja hauska herrasmies. Markus kertoo, että hän on usein ensimmäinen, joka avaa porukassa suunsa. Ja myös viimeinen, jolta suu menee kiinni.

Yrittäjänä Markus omaa loistavat myyntitaidot. Hän aikoo hyödyntää puhelahjojaan luoviakseen pelissä eteenpäin ja vietelläkseen naisia. Paratiisihotelliin Markus lähtee etsimään rakkautta, voiton tavoittelu tulee hyvänä kakkosena. @makkehaviala

Paratiisihotelli Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.00. Uusinnat Livillä lauantaisin kello 21.00 ja Nelosen maanantain yöohjelmistossa. Kaikki jaksot ovat katsottavissa Ruutu-palvelussa. 

 

25.01.2022 09:32 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Lars Johnson/Nelonen

Seuraa meitä somessa