fbq
tvMilo Ventimiglia on This is us -sarjan täydellinen isä – tosielämässä ei haikaile lapsia
Milo Ventimiglia on This is us -sarjan täydellinen isä – tosielämässä ei haikaile lapsia

Gilmoren tytöt -sarjan fanit muistavat amerikkalaisnäyttelijä Milo Ventimiglian Jess Marianon roolista. Milo näytteli sarjassa toisen päähahmon Roryn poikaystävää Jess Marianoa. 

Viime vuosina Milo on tähdittänyt supersuosion saanutta lämminhenkistä This is us -draamasarjaa. Siinä Milo näyttelee perheenisä Jack Pearsonia. Jackista piirtyy sarjassa kuva lähes täydellisenä isänä, joka on lapsilleen ja vaimolleen kaikki kaikessa.

Tosielämässä 44-vuotiaalla Milolla ei ole lapsia, eikä hän sellasia itselleen edes haikaile. Milo on kertonut haastattelussa, että This Is Us -sarjan tekeminen ei ole herättänyt hänessä kaipuuta isyyteen.

- Ei, ei ollenkaan. Anteeksi, kun olen niin tylsä vastauksessani. Sarjan tekeminen ei ole saanut minua kiirehtimään isyyteen yhtään sen enempää kuin mikään muukaan aiemmassa elämässäni. Nähtäväksi jää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mutta juuri nyt viihdyn oikein hyvin lapsettomana. Se on minulle ok, Milo kommentoi.

Lue myös: Rakkauden lumo on pirskahteleva satiiri 1920-luvun seurapiireistä – pääosassa kovassa nosteessa oleva Lily James

Milo on kuitenkin pitänyt siitä, että hänen työkaverinsa, sarjassa hänen vaimoaan näyttelevä Mandy Moore on tuonut pientä poikavauvaansa mukaan kuvauksiin.

- Gus on mukana kuvauksissa aika usein. Joten kun hän on siellä, kutittelen häntä jaloista ja nipistelen poskia. Hän on niin kaunis, hyvin käyttäytyvä ja iloinen lapsi, Milo kehuu.

Parisuhdestatuksestaan Milo on pysynyt julkisuudessa vaiti.

Lue myös: Chris Nothin oli tarkoitus vielä esiintyä Sinkkuelämää-jatkosarjassa – kohtaus poistettiin kohun seurauksena

Lähde: Female First

This is Us -sarjan kuudes ja viimeinen kausi alkaa Livillä 10.3.

Teksti: Tanja Korpela I Kuvat: Nelonen Media