fbq
tvMikko Kuustonen ja Hanna Brotherus kokivat kriisin – Hanna teippasi metrin korkuisilla kirjaimilla seinään ehdon suhteen jatkumiselle
Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus kokivat kriisin – Hanna teippasi metrin korkuisilla kirjaimilla seinään ehdon suhteen jatkumiselle

Mikko ja Hanna julkistivat seurustelusuhteensa vuonna 2014. Mäntyharjun kesähuvilallaan kuvatussa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa he kertovat pitäneensä yhtä nyt noin kahdeksan vuotta. Hanna oli suhteen alkaessa juuri eronnut edellisestä aviomiehestään. Mikko taas päätti vuonna 2013 yli 32 vuotta kestäneen avioliittonsa Marita Kuustosen kanssa.

Mikko muistelee kuinka koreografina työskentelevän Hannan ja hänen suhteessaan käytiin jossain kohdassa vakavia keskusteluja parisuhteen jatkumisesta ja siitä, millä ehdolla kaksikko voisi jatkaa yhteiseloaan.

– Olimme kriiseilleet jostain asiasta ja pohtineet, miten tämä ihmissuhde saadaan toimimaan. Hanna teippasi makuuhuoneen seinään sellaisilla metrin korkuisella tekstillä sanan "suoruus". Jos emme pysty olemaan tässä ihmissuhteessa täysin rehellisiä, auki ja keskustelemaan kaikki ikävimmätkin jutut ja olot pohjia myöten, niin ei tästä tule mitään, Mikko kertoo pariskunnan pohdinnoista.

Hanna puolestaan kertoo oppineensa vaikeissa tilanteissa tutkimaan enneminkin omaa käytöstään kuin tarttumaan puolisonsa epäkohtiin.

– Jos on vaikeaa, niin se ei johdu siitä toisesta. Minulle se on ainakin kirkastunut vuosien myötä. Jos toisessa ärsyttää jokin, niin minun täytyy katsoa peiliin. Nuorempana olisin yrittänyt muuttaa toista, Hanna kertoo.

Lue myös: Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus perheestään Maria Veitolalle: Aina on jollakin kriisi

Yökylässä Maria Veitola torstaisin mtv-palvelussa ja klo 21 MTV3-kanavalla.

20.10.2021 16:16 | Teksti: Elina Niemi I Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa