fbq
tvMarko Paananen saa 100 000 euron remppabudjetin – perheenäiti ei halua muuttaa mihinkään
Marko Paananen saa 100 000 euron remppabudjetin – perheenäiti ei halua muuttaa mihinkään

Kolmen tyttärensä kanssa 1980-luvun omakotitalossa Turun Hirvensalossa asuva pariskunta oli eri mieltä siitä, kannattaako muuttaa.

- Minä en ole täältä mihinkään lähtemässä, perheen äiti Anna-Maria sanoi itsevarmasti, sillä kyseessä oli hänelle rakas lapsuudenkoti.

- Olen saanut tyttäret suostumaan muuttamaan, jos uudessa talossa on voimistelusali, isä-Tuomas puolestaan paljasti Marko Paanaselle ja Anne Ramsaylle.

Lähtökohdat näyttivät siltä, että remontista vastanneen Markon urakka olisi ollut huomattavasti helpompi uutta taloa etsineeseen Anneen verrattuna. Remonttibudjetti kuitenkin ylittyi, ja Anne löysi houkuttelevia kohteita esiteltäväksi pariskunnalle, joten näiden päätöksestä tuli yllättävän hankala.

Lopulta pariskunta päätti jäädä asumaan taloonsa, jonne Marko oli loihtinut huikean remontin hulppealla 100 000 euron budjetilla. Perhe sai muun muassa kovasti kaipaaman kodinhoitohuoneen.

Marko keksi sijoittaa kodinhoitohuoneen entiseen varastoon.

- Tässä ehkä ratkaisi se, että uudessa talossa olisi kuitenkin joutunut jotain tekemään. Nyt ei tarvitse tehdä mitään, Anna-Maria kertoi.

- Olemme enemmän kuin tyytyväisiä tähän, Tuomaskin kehui.

Remppa vai muutto Suomi torstaisin Nelosella ja Ruudussa.

07.10.2021 16:54 | Teksti: Miikka Ylä-Jussila I Kuvat: Nelonen Media

Seuraa meitä somessa