fbq
tvMarina Ehrnrooth, 63, putosi MasterChef Suomesta – pian puhelimeen kilahti pöyristyttävä viesti
Marina Ehrnrooth, 63, putosi MasterChef Suomesta – pian puhelimeen kilahti pöyristyttävä viesti

Lentoemäntänä uransa tehnyt, nyt jo eläkkeellä oleva Marina pääsi kilpailussa kahdeksanteen jaksoon saakka, mutta hänen matkansa tyssäsi mansikkaiseen haasteeseen. 

Kilpailijoiden tuli painetehtävässä luoda erilaisia mansikkaa sisältäviä annoksia, ja Marina putosi viimeisellä eli kolmannella kierroksella eton mess -jälkiruoallaan.

- Epäröin sen valmistamista aluksi, koska tuomareista Helena Puolakka on asunut Englannissa. Lopulta tein sen. Olen onnistunut jälkiruuassa miljoona kertaa kotona, mutta kilpailutilanteessa se epäonnistui, Marina harmittelee.

- Minun olisi pitänyt laittaa marenkimassa uunin sijasta studiossa olleeseen mikroon. Siellä se olisi valmistunut muutamassa minuutissa.

Lue myös: Tässä ovat MasterChef Suomi -ohjelman kotikokit – mukana rokkaava insinööri, eläköitynyt lentoemäntä ja ekotaiteilija

Tuomari Helena varmisti kesken tehtävän Marinalta, oliko marengissa tarpeeksi sokeria.

- Ei ollut, Marina toteaa nyt.

- Harmittaa, etten kuunnellut neuvoa. Mutta muuten ei harmita, että lähdin mukaan. Olen ylpeä, että pääsin tällaisena mummona ohjelmaan sinne kondiittorin, ruokabloggaajan ja muiden keskelle, hän iloitsee.

Marina kertoo saaneensa satoja onnitteluviestiä, joista osa on ollut esimerkiksi hänen vanhoja tuttaviaan tai työkavereitaan. Onnitteluviestien joukossa oli kuitenkin hyvin epämukava yllätys.

- Joku ”herrasmies” katsoi aiheelliseksi lähettää dickpicin (peniskuvan) minulle. Totta kai estin hänet. Olin aivan pöyristynyt, törkyviestittelijälle lähtöpassit antanut Marina hämmästelee.

- Ymmärtäisin edes hiukan, jos olisin mukana Temppareissa, Bacheloreissa tai muissa, mutta kun olen ruokaohjelmassa! 

MasterChef Suomi tiistaisin MTV3-kanavalla klo 20.00.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
24.03.2022 13:39 | Teksti: Henryk Björkström I Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa