fbq
tvMaria Ylipää: Tuula joutuu Aallonmurtajassa syöksykierteeseen
Maria Ylipää: Tuula joutuu Aallonmurtajassa syöksykierteeseen

Aallonmurtaja -sarjasta Venla-palkittu Maria Ylipää esittää sarjassa edelleen Tuula Aaltosta, jolla menee uudella, kolmannella kaudella huonommin kuin koskaan. Kauden alussa Tuulan ja hänen lastensa koti ja henkireikä, hänen hevostilansa, viedään häneltä, eivätkä siinä tosiaan ole vielä kaikki vastoinkäymiset.

–Näyttelijän näkökulmasta Tuulan kurja tilanne on pelkästään kiinnostavaa. Tällä kaudella Tuulalla ovat suojaukset vahvasti päällä, ja oli entistä antoisampaa päästä esittämään häntä niiden muretessa syöksykierteessä, Maria luonnehtii.

Lue myös: Sarjasuosikki jatkuu: Aallonmurtaja ottaa askelia vankilasarjan suuntaan

Hauska jatkumo on se, että Aallonmurtajan jälkeen sekä Maria että hänen konnamiestään sarjassa esittävä Turkka Mastomäki hyppäsivät välillä poliisin rooleihin, vieläpä samassa tuotannossa, sillä molemmat ovat mukana myös C Moren kilpailijan, Ruutu+:n hittisarjaksi nousseessa poliisisarjassa Koskinen, joka perustuu Seppo Jokisen dekkareihin.

Aallonmurtajan jatkumista ei ole vielä vahvistettu virallisesti, mutta neljäs kausi on hyvin todennäköinen. 

Aallonmurtaja MTV3-kanavalla maanantaisin kello 21. Kaikki jaksot ovat katsottavissa C More -palvelussa.

Lue myös: Aallonmurtaja-sarjan uusi tähti Tatu Sinisalo: Joken väkivaltaisuus mietitytti

Marian vihjaamat Tuulan vastoinkäymiset Aallonmurtaja-sarjassa liittyvät osin myös Tuulan tyttäreen, jota sarjassa esittää Sara Pehrsson.
Teksti: Atte Alhainen I Kuvat: C More