fbq
tvMaikkarin suosikkiohjelmat Tanssii tähtien kanssa, Masked Singer Suomi ja Posse uudistuvat syksyllä
Maikkarin suosikkiohjelmat Tanssii tähtien kanssa, Masked Singer Suomi ja Posse uudistuvat syksyllä

 

Elokuun lopussa jatkuvasta Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta alkaa jo 14. kausi. Sitä täydentää MTV-palveluun tuleva Tanssikupla-taustaohjelma, jossa seurataan kahdesti viikossa kilpailijoiden treenejä ja muitakin vaiheita viikon varrella. TTK:n juontajana Mikko Leppilammen kanssa jatkava Vappu Pimiä vihjaa, että uudistuksia on tulossa myös itse emo-ohjelmaan.

Tanssii Tähtien Kanssa uudistaa joka kerta itse itseään kilpailijoiden kautta. Voin kuitenkin kertoa, että jotain muutakin ennennäkemätöntä on luvassa tulevalla kaudella.

 

Naamiolaulajille oma lisäshow

Myös Masked Singer Suomi -laulukisa palaa ruutuun elokuun lopussa. Juontajana jatkaa edelleen Ile Uusivuori, ja arvuuttelijatkin ovat edelliskaudelta tutut Maria Veitola, Janne Kataja, Jenni Kokander ja Christoffer Strandberg

Ihan uutta sen sijaan on ohjelman perään esitettävä puolituntinen Masked Singer: Maskin takana -lisäohjelma. Viikoittaisessa spesiaalissa Ile Uusivuoren vieraaksi saapuu maskinsa viimeksi poistanut julkkis. Katsojille selvennetään mihin mystiset vihjeet viittasivat, millaista oli kuunnella tuomariston arvailua maskin takaa ja ennen kaikkea, millainen kokemus hullunkuriseen ohjelmaan osallistuminen oli. Ohjelmassa vieraillaan myös Masked Singerin kulisseissa ja päästään kurkistamaan pukuompelimoon, laulutreeneihin ja tunnelmiin bäkkärillä juuri ennen lavalle astelua.

Ile Uusivuori juontaa myös Masked SInger Suomen uuden lisäohjelman.

Posse poistaa rajat

Kalle Lamberg on ollut entistä enemmän mukana syyskuussa jatkuvan Possen sisällön suunnittelussa ja käsikirjoittamisessa. Hänen mukaansa myös Posseen on luvassa uudistuksia.

– Ykkösellä sisään -kisa uudistuu niin, ettei siinä ole enää mitään 500 yrityksen rajaa. Niinpä ohjelmassa nähdään jopa 1000 yrityksen suorituksia. Se kyllä pehmittää paatuneimmankin julkkiksen kun heittelee jotain pilliä kahdeksan tuntia! Ohjelmaan tulee myös aivan uusi, kotipelattava osio, jossa posselaiset viettävät iltaa, muttei ole ihan varmaa kenen kanssa. Toisessa uudessa osiossa posselaiset pääsevät toimimaan agentteina, Kalle paljastaa.

 

Kalle Lamberg ja muu posse palaavat ruutuun syksyllä.

Syksyllä jatkuvat myös tutut viihdesuosikit Maajussille morsian, Suomen kaunein koti, Ensitreffit alttarilla, Kaappaus keittiössä, Yökylässa Maria Veitola ja Olet mitä syöt.

01.06.2021 14:39 | Teksti: Atte Alhainen I Kuvat: MTV3

Seuraa meitä somessa