fbq
tvLuvassa All Stars-kausi: Tähtivalmentajina Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen
Luvassa All Stars-kausi: Tähtivalmentajina Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen

The Voice of Finlandin 10. juhlavuosi huipentuu melkoiseen musiikilliseen ilotulitukseen, kun upouusi The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.  Siinä kaikkien aikojen parhaat The Voice of Finland -kilpailijat ottavat mittaa toisistaan. Kaikki mukana olevat laulajat ovat päässeet aikoinaan mukaan TVOFin suoriin lähetyksiin ja jopa finaaliin, mutta eivät ole vielä voittaneet.

The Voice of Finland: All Stars nähdään nyt ensimmäisenä maailmassa Suomessa ja Ranskassa. All Stars-kausi on totuttua TVOF-kautta lyhyempi ja koostuu kuudesta jaksosta.

Ohjelman tähtivalmentajina toimivat aikaisemmilta kausilta tutut Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen. Tuttuun tapaan he päättävät pelkän kilpailijan äänen perusteella, kääntävätkö tuolinsa ja haluavatko kilpailijan mukaan omaan tiimiinsä.

Michael Monroe on toiminut kolmikosta pisimpään The Voice of Finlandin tähtivalmentajana. Hän oli mukana kausilla 1-6. 

– Tämä on hienoimpia asioita, mitä mulle on tapahtunut vuosikausiin. Mä olen kaivannut, ja sydän on ollut aina Voicessa. Harmitti silloin, kun se loppui, mutta nyt tämä on maailman paras pay back, että me ollaan täällä kolmestaan. Ei voi muuta kuin nauttia! Tämä on aivan mieletöntä! Michael Monroe riemuitsee.  

Elastinen nähtiin tähtivalmentajana kausilla 1-3.

– Upealta tuntuu taas istua tässä pitkästä aikaa! En malta odottaa, että kausi alkaa ja päästään taas kuuntelemaan hurja määrä hienoja laulajia, ja tällä kertaa ekstrahienoja, koska kaikki ovat olleet jo liveissä mukana! Elastinen sanoo.  

Tarja Turunen valmensi omia tiimejään TVOF-kausilla 4-5.

– Ihan supersiistiä olla taas tässä!  hän iloitsee. 

Heikki Paasonen juontaa 

Elastinen ja Michael Monroe ovat valmentaneet yhdessä kolme The Voice of Finland -kautta, mutta Tarja Turusen kanssa Elastinen istuu nyt ensimmäistä kertaa yhdessä tähtivalmentajien punaisiin tuoleihin. 

– Tarja on mulle vähän yllätys. Mä en ihan tiedä, miten kova vastus hän saattaa olla. Michael on mun vanha arkkivihollinen kolmelta ensimmäiseltä kaudelta. Siihen olen jo vähän tottunut, että häntä vastaan joutuu tosi koville. Tarjasta saattaa tulla yllättävä vastus, Elastinen arvioi.

The Voice of Finland: All Starsissa on luvassa tunteikkaita jälleennäkemisiä ja häkellyttäviä hetkiä, kun kilpailijat astuvat takaisin lavalle, ja vain ääni ratkaisee. Tunnistavatko tähtivalmentajat pelkän äänen perusteella, ketkä ovat palanneet mukaan kisaan?

The Voice of Finland: All Starsin juontaa Heikki Paasonen.

– Kaikki tietävät, että meillä on mielettömän kova taso The Voice of Finlandissa, ja nyt kun sieltä otetaan yhdeksältä kaudelta kaikki parhaat laulajat, niin tämä on sellaista musiikillista ilotulitusta, että koko ajan saa olla kananlihalla, Paasonen miettii.

Tästä pääset katsomaan tähtivalmentajakolmikon riemukkaita Voice-tunnelmia.

The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 28. elokuuta.  

15.06.2021 11:08 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa