fbq
tvKuutamolla: Jared Leto pyysi paidattoman Pete Parkkosen selfieen – laulaja ei tuntenut maailmantähteä
Kuutamolla: Jared Leto pyysi paidattoman Pete Parkkosen selfieen – laulaja ei tuntenut maailmantähteä

Artisti Pete Parkkonen on yksi Kuutamolla-ohjelman neljännen jakson vieraista. Jakso nähdään lauantaina 26.2. MTV3-kanavalla. Peten kanssa totuuksia ja valheita ovat kertomassa ja arvuuttelemassa Vappu Pimiä ja Sami Sykkö

Jaksossa Pete kertoo uskomattomasta tilanteesta, joka sattui hänen muistinsa mukaan vuonna 2014. Pete oli ollut lavamiehenä ja auttamassa bändien vaihdossa musiikkitapahtumassa. Hänen ystävänsä Aino oli ollut tuomassa paikalle ulkomaalaisia artisteja ja oli pyytänyt Peteä ottamaan yhden kuvan.

Pete oli pelmahtanut paikalle työshortseissa, ilman paitaa ja työkalut vyötäisillään. Kaiken kukkuraksi hänellä oli tukka sekaisin. 

–Joku halusi ottaa kanssani selfien. Kysyin sitten kaverilta, että voinko mennä ja lähdin vetämään. Aino soitti mulle myöhemmin perään ja totesi, että tiesitkö, kuka hän oli. Se oli Jared Leto, Pete muistelee maailmankuulua amerikkalaista muusikkoa ja näyttelijää.

Pete oli tilanteesta hämmentynyt. 

– Katsoin sitä kuvaa ja mietin, että olisin voinut laittaa edes paidan päälle, hän naurahtaa. 

Lue myös: Kuutamolla: Viivi Pumpanen paljastaa tavanneensa Donald Trumpin – ex-presidentti sai houkuteltua suomalaismissin Meksikoon

Jared Leto vieraili Suomessa vuonna 2014 Barona Arenalla järjestetyssä Emma-gaalassa. 

Kuutamolla lauantaisin MTV3-kanavalla kello 21 alkaen. Katsottavissa myös mtv-palvelussa. 

25.02.2022 14:20 | Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: MTV, Allerin arkisto

Seuraa meitä somessa