fbq
tvKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Ridgellä on raju ehdotus isänsä perään itkevälle Hopelle
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Ridgellä on raju ehdotus isänsä perään itkevälle Hopelle

Deacon avautuu Sheilalle Ridgen olevan ainoa este hänen ja Hopen välillä. Sheila toivoo heidän jatkavan yhteistyötä raivatakseen esteet heidän ja lasten väliltä, mutta Deacon on luvannut Brookelle ja Hopelle pysyvänsä erossa Sheilasta.

Ridge on mustasukkainen Deaconin takia. Hän varmistelee, ettei Brookella ole tunteita tätä entistä linnakundia kohtaan. Ridge avautuu Brookelle peloistaan, ja heti kun hän kääntää selkänsä, Deacon on jo liehittelemässä eksäänsä.

Paris sijaistaa Katieta Carterin lounasseurana. Carter avautuu hänelle naissuhteistaan pohtien ääneen, miksei mikään niistä lopulta toiminut. Carter näkee nykyisessä ihastuksessaan, Katiessa, potentiaalia samoihin ongelmiin, joihin on törmännyt aikaisemminkin: Katie ei ole aidosti vapailla markkinoilla, vaan hänellä on edelleen siteitä Bill Spenceriin. 

Sheila vierailee Finneganin työpaikalla nostamassa pisteitään tämän silmissä. Finnegan jopa kiittää Sheilaa siitä, että tämä sai Jackin paljastamaan isyytensä. Steffyä Finneganin kiitollisuus puistattaa. 

Brooke toivottaa lepertelevän Deaconin tervetulleeksi vierailemaan tyttärensä luona. Unelmissaan Deacon käy tapaamassa myös Brookea. Ridge ei tiedä Brooken lupauksesta ja yrittää ratkaista tilanteen häätämällä Hopen kodistaan. Hopea tapaamaan saapuva Deacon kuulee Ridgen paasaavan Hopelle hänestä. 

Kaikki ovat järkyttyneitä Ridgen rajusta ehdotuksesta. Liam näkee asiassa myös mahdollisuuden. Hän ja Hope voisivat löytää jotain uutta. Brooke sen sijaan ei näe mitään hyvää Ridgen ehdotuksessa, ja heidän välilleen syttyy jälleen riita. Sillä välin Deacon hieroo käsiään tyytyväisenä siitä, ettei taistelupari Ridge ja Brooke välttämättä olekaan niin erottamaton kuin on luultu. 

Sheila ei usko, että Brooke voisi langeta Deaconiin, ja pitää Deaconin romanttisia haaveita pelkkänä toiveajatteluna. Salaa hän on ehkä myös vähän mustasukkainen Deaconista. Vielä enemmän häntä ottaa päähän jäädä jälleen kakkoseksi Brookelle. Sheila tarjoaa Deaconille ”kiellettyä hedelmää”, mutta Deacon torjuu kiusaukset.  

Ridge avautuu hänen, Brooken ja Hopen erimielisyyksistä Steffylle ja Thomasille, jotka lyövät kiilaa vain syvemmälle Ridgen ja Brooken väliin muistuttamalla, että Ridgellä on myös perheenjäseniä, jotka tukevat häntä.

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 16.30.