fbq
tvKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Quinn toteuttaa Ericin toiveen muhinoimalla Carterin kanssa
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Quinn toteuttaa Ericin toiveen muhinoimalla Carterin kanssa

Eric jättää Quinnin ja Carterin pohtimaan ehdotustaan. Kaksikko vakuuttelee toisilleen, ettei Ericin heille suoma seksi tule kyseeseen. Samalla käy traagisen selväksi, että he haluavat toisiaan muillakin tavoin kuin fyysisesti. Brooke, Katie ja Ericiä ikävöivä Donna puolestaan rimpauttavat Ericille kertoakseen hänelle, miten hieno mies hän on. 

Steffy ja Finn viettävät yhteistä aikaa Hopen ja Liamin kanssa. Keskustelu ajautuu Sheilaan. Steffy vakuuttaa, ettei Sheila tule olemaan osa heidän perhettään, ja Finn nyökyttelee kiltisti vieressä. Kaksin jäätyään Steffy ja Finn aloittelevat sänkypuuhia, kun Paris paukkaa paikalle ja keskeyttää heidät. Myöhemmin Paris haaveilee saavansa suudelman Finneganilta.

Ericin luona ramppaa porukkaa. Kaikki kuulustelevat häntä suhteesta Quinniin. Etenkin Ridge ja Brooke hiostavat häntä hyvin intensiivisesti. Myös Katie käy Ericin pakeilla. 

Keskeytysten ja pulinoiden päätteeksi Steffy ja Finn saavat toisensa kynttilänvalossa. Lempi leiskuu myös toisaalla, sillä Quinn toteuttaa pitkän jahkailun jälkeen Ericin toiveen ja makaa Carterin kanssa. Session jälkeen Quinn palaa Ericin viereen ja tunnustaa tapahtuneen. Asiat menivät Ericin haluamalla tavalla, mutta silti kumpikaan ei vaikuta järin onnelliselta.

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 16.30.

Teksti: Matti Tuomela I Kuva: Bell-Phillip Television Productions