fbq
tvKauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Paris kuulee Quinnin tunnustuksen
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Paris kuulee Quinnin tunnustuksen

Paris kyräilee Flolle ja vihjailee ikäviä asioita tämän äidistä. Flo on hämillään, koska Shauna ei ole maininnut Carterista sanallakaan. Shauna joutuu valehtelemaan Flolle säilyttääkseen Quinnin salaisuuden. Flo ihmettelee, miksi hänen äitinsä on jättänyt kertomatta suhteestaan. 

Eric aistii toimistolla, että häneltä salataan jotain. Hän tivaa asiaa Shaunalta ja Quinnilta. Shaunan ei auta muu kuin jatkaa valehtelua. Kaikki pitävät Shaunaa ja Carteria kummallisena parina, ja Zoe haluaa vielä varmistaa, ettei heidän välillään ole enää mitään. 

Carter potee huonoa omaatuntoa ja hänen on vaikea olla Ericin läheisyydessä. Quinn ei saa mielestään kiihkeitä hetkiään Carterin kanssa. 

Paris kuulee Quinnin ja Shaunan juttelevan Carterista ja pääsee selville heidän salaisuudestaan. Paris haluaa kertoa asiasta heti siskolleen, mutta Shaunan mielestä tämä vain pilaisi kaikkien elämän totuudella. Quinn kiirehtii Parisin juttusille ja putoaa polvilleen rukoilemaan tätä pitämään heidän salaisuutensa. 

Tutkintovankeudessa viruva Liam pyytää Thomasta huolehtimaan Hopesta ja lapsistaan, mikäli hänellä vierähtää vankilassa pidempi tovi. Thomas yllättyy pyynnöstä.

Kauniit ja rohkeat MTV3 ma–pe kello 16.30.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
06.10.2021 15:29 | Teksti Nanna Drummond Kuvat Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa